ALERTA. Debandada la Aeroportul International Timisoara! Tabloul electronic al “Plecarilor”, intrat sub controlul hackerilor

In timp ce Catalin Drula, inexpugnabilul ministru al Tranporturilor, se lupta cu mafia metroului si cea a salvatorilor pe mare, la Timisoara, in fieful sau politic, se petrec evenimente desprinse, parca, din x files. Nu vorbim despre traseul autostrazii care va lega capitala Banatului de Belgrad, trasat peste case si alte proprietati private, sau despre chinurile facerii centurii de sud a orasului, ci despre debandada ce domneste la Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara.


Dupa o descindere fara rezultat a procurorilor DNA, care au ratat ocazia de a-i aresta pe hotii de motorina, si tentativa nereusita a baietilor destepti de a-l “insuruba” in functia de director general pe Marian Chivu, mai recent, hackerii au dat atacul si, probabil, au spart parolele calculatoarelor din aeroport, facandu-si de cap in vazul lumii.

Doar asa se poate explica “alterarea” destinatiilor curselor de pasageri, cu plecare de pe aerogara din Timisoara, care au socat pasagerii, duminica, dupa-amiaza. Denumiri ca Skiatesui, Munchada, Barcehos, Bucurya, Parisya, Bergaesti si altele, la fel de exotice, au starnit discutii aprinse in sala de asteptare, nu putini afirmand ca acest incident este o rusine pentru actuala administratie a aeroportului.

“Cred ca noul director a luat ceva bun, bun”, si-a dat cu parerea un internaut, pe pagina lui Cristian Dolecek, care a facut public acest derapaj de imagine al responsabililor de la aeroport, in timp ce altii au postat mesaje persiflante, gen “Vreau la memmiesti! Au lubenita” sau “Canapeles, Pescada Blocului, Ferestrasburg, Holandia… :))”. Domnule ministru Drula, ne miscam si noi, managerial, mai cu talent!? (V.E.)

Leave a Reply