Dominic Fritz nu are incredere in justitia banateana, desi instantele din Timisoara i-au validat mandatul de primar. A cerut stramutarea dosarului in care se confrunta cu directorul Filarmonicii “Banatul”

Hotararea Tribunalului Timis prin care Ioan Garboni a fost repus in functia de director al Filarmonicii “Banatul” Timisoara, iar Dominic Fritz a fost obligat la plata cheltuielilor de judecata, l-a alertat pe primarul orasului si, in consecinta, l-a determinat sa ceara stramutarea dosarului la o alta instanta din tara.


 

Cu alte cuvinte, primarul Timisoarei are o banuiala legitima ca la instantele din capitala Banatului nu ar avea parte de un proces echitabil si ca exista riscul ca decizia sa in privinta directorului filarmonicii sa fie anulata definitiv.

Deocamdata, nu cunoastem motivele pe care edilul german al Timisoarei si-a bazat cererea de stramutare, insa este posibil sa se fi invocat presiunea mass-media, faptul ca Ioan Garboni este membru de seama al masoneriei, iar printre judecatori se regasesc destui purtatori de sortulet si manusi albe, sau are informatii ca apelul in acest dosar ar urma sa fie solutionat de magistrati aflati in situatii de incompatibilitate, care ar trebui sa se abtina de la judecarea pricinii.

Potrivit informatiilor publicate pe portalul instantelor de judecata, Curtea de Apel Timisoara ar urma sa se pronunte cu privire la stramutarea dosarului 2762/30/2021 la termenul intermediar din 08.07.2021 sau, cel tarziu, la 04.08.2021. (G.I.)

Leave a Reply