Cu jandarmii la jazz! Gruparea Mobila “Glad Voievod” Timisoara asigura masurile de ordine si siguranta la “Garana Jazz Festival”

Efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara asigura masuri de ordine si siguranta publica la editia din acest an a Festivalului de Jazz de la Garana.


In perioada 7 – 11 iulie a.c., zilnic, incepand cu ora 18 pana la incheierea manifestarilor, jandarmii se vor afla in zona “Poiana Lupului” din judetul Caras-Severin unde are loc evenimentul organizat de Fundatia Culturala “Jazz Banat”.

Pentru indeplinirea misiunii, Gruparea de Jandarmi Mobila “Glad Voievod” Timisoara coopereaza cu Inspectoratul de Politie Judetean Caras – Severin si cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Semenic” al Judetului Caras-Severin.

Pentru ca manifestarile sa se desfasoare in conditii de siguranta si pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda participantilor sa respecte regulile stabilite de organizatori si cele impuse de starea de alerta.

In cazul in care participantii au cunostinta de savarsirea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru fortelor de ordine aflate in serviciu. (Gruparea de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply