Urmareste in Iulius Town Timisoara spectacolul de la EURO 2020 si filmele de la Flight Cinema in my Town!

Ne mai despart doar cateva zile de finalul campionatului EURO 2020, iar suspansul pentru aflarea echipei castigatoare creste din ce in ce mai mult. Vino sa vezi cea de a doua semifinala si finala alaturi de prieteni si alti microbisti in Iulius Town, care se transforma in aceasta saptamana intr-o arena cu fani infocati ai sportului rege.


In pauza dintre meciuri, vineri, sambata si duminica, poti intra in pielea personajelor din filmele programate in cadrul Flight Cinema in my Town. In schimb, cei mici se pot bucura de teatru de papusi si de ateliere de creatie.

Este saptamana cea mai importanta a fotbalului european, la capatul careia va fi desemnata echipa castigatoare a EURO 2020. Miercuri si duminica, microbistii vor avea parte de emotii la superlativ, care vor culmina fie cu starea de bine indusa de victoria echipei favorite, fie cu dezamagirea unei infrangeri, dar cu acelasi entuziasm pentru fotbal.

Lupta se da intre Italia si una dintre echipele Angliei sau Danemarcei si poate fi urmarita intr-o atmosfera demna de campionatul european in parcarea VIP sau in parcul Iulius Gardens din Iulius Town.

Vineri,  9 iulie 2021, pe ecranul de la Flight Cinema in my Town va rula filmul The Fighter, care relateaza povestea reala de viata a boxerului Irish. Cum ajunge acesta sa fie campion mondial la categoria mijlocie vei afla de la ora 20.

Sambata, de la aceeasi ora, poti descoperi limbajul universal al sportului si beneficiile sale in filmul Invictus, iar duminica, inainte de marea finala, poti viziona pelicula Goal, ce te va introduce si mai mult in atmosfera de pe stadion.

In fiecare seara, check-in-ul se face la ora 19 pe ritmuri muzicale, care se reiau de la ora 21.30, dupa incheierea filmelor, cu exceptia zilei de duminica. Mai multe detalii poti afla pe pagina de Facebook Flight Cinema in My Town.

Si copiii primesc doza dubla de distractie! Astfel, sambata, 10 iulie 2021, cei mici sunt asteptati intre orele 17.00 – 20.00 la atelierele de creatie sustinute de Bianca Potyesz pentru a-si lua portia de creativitate. Micii artisti vor inlocui clasica pensula cu un pai si vor transpune in desene lumea asa cum o vad ei: plina de nuante vesele. Dorintele le vor fi indeplinite duminica, de la ora 11.00, atunci cand sunt invitati la spectacolul de teatru de papusi „Pestisorul de Aur”. Povestea spusa de marionete este un proiect Magic Oz si va avea loc in Iulius Gardens.

Iar daca ai pe lista si o sesiune de shopping, in Iulius Mall gasesti promotii estivale la majoritatea brandurilor, articole handmade si produse artizanale la Targul de produse naturale si handmade, dar nu uita nici de campaniile Summer Sale si In the mood for summer beauty, care iti aduce o multime de premii. (I.P.)

 

Leave a Reply