Politista de la DGA care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul 9, a lasat un bilet de adio in care explica motivatia gestului funest

Politista de la Directia Generala Anticoruptie (DGA) din Bucuresti care s-a sinucis, noaptea trecuta, dupa ce s-a aruncat de la etajul 9, a lasat un bilet de 5 pagini, in care a scris motivul pentru care si-a luat viata.


Surse judiciare au precizat ca femeia de 51 de ani, politista la DGA, care s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 3, a lasat un bilet de adio de 5 pagini.

Femeia a scris in bilet ca se saturase de singuratate, semn ca suferea de o depresie profunda. Politista era necasatorita si nu avea copii.

Biletul de adio a fost gasit pe masa din sufragerie, iar in acest ultim mesaj politista si-a cerut iertare de la fratele sau, plecat in strainatate, in Anglia, dar si de la mama sa, aflata in Republica Moldova.

Potrivit anchetatorilor, casa nu era ravasita si era foarte curata, iar usa a fost lasata deschisa, pentru a nu fi sparta.

Colegii de la DGA mai spun ca politista a fost, marti, la serviciu si nimic nu parea sa anunte ce avea sa urmeze.

In noaptea de marti spre miecuri, femeia de 51 de ani a decis sa-si curme viata, si s-a aruncat de la etajul 9. Era imbracata in haine de casa.

Cei de la DGA sunt socati de aceasta veste, mai ales ca ea fusese trei saptamani in concediu. Era prima zi cand se intorsese la serviciu din concediu. Ea mai avea putin pana la pensionare.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri – Biroul Morti Supecte si Ucideri din Culpa, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul. (V.E.)

Leave a Reply