Batausul care a agresat un copil intr-un parc din Hunedoara, 3 ani si doua luni de inchisoare si plata a 30.000 de lei daune morale

Batausul care a lovit doi copii intr-un parc din Hunedoara, la inceputul anului, si-a aflat sentinta. Alexandru Cobzaru, supranumit si “monstrul din parc” dupa ce a lovit doi copii, printre care si fiul sau, a fost condamnat in doua dosare penale.


Judecatoria Hunedoara l-a condamnat pe Alexandru Cobzaru la trei luni de inchisoare pentru violenta in familie, dupa ce si-a agresat fiul in varsta de 8 ani. De asemenea, Cobzaru va trebui sa plateasca si despagubiri in valoare de 500 de lei concubinei sale, mama baietelului de 8 ani.

Potrivit adevarul.ro, Cobzaru a fost condamnat si in celalalt dosar, cel in care a trantit in cap pe celalalt copil, un baiat in varsta de 13 ani. Pedeapsa cumulata este de 3 ani si doua luni, pentru lovire si alte violente si pentru tulburarea linistii publice. Hunedoreanul va trebui sa plateasca si daune morale in valoare de 30.000 de lei familiei baiatului in varsta de 13 ani. Niciuna dintre cele doua decizii nu este definitiva.

Incidentul a avut loc in jurul orei 15,35, in dat de 7 februarie 2021. Cei doi copii s-au certat langa un leagan, cand in scena a aparut tatal unuia dintre ei. L-a apucat pe copilul in varsta de 13 ani si l-a izbit cu violenta de pamant. In cadere copilul se loveste la cap si ramane nemiscat. Martorii nici macar nu au apucat sa sara in apararea copilului.

Tatal nu se opreste aici si se indreapta spre fiul sau, pe care il tranteste si pe el, insa acesta din urma cade doar in fund. Oamenii legii au fost chemati sa intervina la locul faptei. Copilul agresat a fost preluat de SMURD si dus de urgenta la spitalul din Deva. (V.E.)

Sursa: observatornews.ro

Leave a Reply