ADVERTORIAL. Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, oferta educationala pentru anul scolar 2021 – 2022 (P)

Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, primul liceu particular acreditat din vestul tarii, organizeaza sesiuni de inscriere a elevilor la toate formele de invatamant, liceal, profesional si postliceal, candidatii fiind asteptati cu dosarele pana la termenul 1 septembrie.


In aceasta perioada se fac inscrieri la liceul seral, clasa a IX-a si clasa a XI-a, in specializarile Coafor stilist, Organizator banqueting, Tehnician in activitati economice, Tehnician in gastronomie, Tehnician mecatronist), la Scoala profesionala, (Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist, Bucatar, Ospatar (Chelner) – vanzator in unitati de alimentatie, Mecanic auto), Scoala postliceala (Stilist, Cosmetician, Tehnician optometrist), dar si la Scoala de maistri (Maistru electromecanic auto).

De asemenea, Scoala postliceala sanitara UCECOM ii asteapta pe toti cei care doresc sa se specializeze in meseriile de Asistent medical generalist si Asistent medical balneofiziokinetoterapie.

Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara ofera si cea mai bogata paleta de cursuri de calificare de pe piata muncii din vestul tarii, pregatind candidatii in meseriile de:

Bijutier

Bucatar

Croitor imbracaminte dupa comanda

Coafor

Coafor stilist

Cosmetician

Frizer

Manichiurist- Pedichiurist

Mecanic auto

Optician

Ospatar(Chelner)

Tinichigiu vopsitor auto

Durata cursurilor la scoala profesionala si scoala postliceala este de 3 ani, iar inscrierile la scoala postliceala se accepta, cu sau fara diploma de bacalaureat. Cursantii de la liceu si de la scoala postliceala vor plati o taxa anuala.

Persoanele interesate pot obtine mai multe informatii la tel. 021/316 6195 sau 021/316 6196, totodata avand la dispozitie si adresa electronica contact@ucecom-spiruharet.ro. (I.P.)

Leave a Reply