Trei restaurante din Iulius Town Timisoara, incursiune culinara prin bucatariile din Italia, Germania si Japonia (P)

Arome imbietoare, preparate proaspete si gust desavarsit sunt doar cateva dintre ingredientele care iti vor face ziua mai buna. Iulius Town Timisoara iti aduce o bucatica din savorile mapamondului chiar in foodcourt, unde s-au inaugurat trei restaurante: Rigatoni Pasta Bar, SushiVO si DAbo Doner.


Daca esti un fan al bunatatilor italienesti, atunci trebuie sa treci pe la Rigatoni Pasta Bar, unde pastele sunt preparate in bucataria proprie, cu faina de grau dur si cu galbenuş de ou. Fie ca preferi tagliatelle carbonara, rigatoni bolognese, fusilli ori gnocchi all amatriciana sau orice combinatie de paste si sosuri, la Rigatoni Pasta Bar descoperi savoarea autentica italiana. Tot aici gasesti si cinci feluri de risotto: Alla Parmigiana, Con Funghi, Frutti di Mare, Primavera şi Con Pollo e Gorgonzola.

SushiVO iti propune un meniu cu specific japonez, diversificat ce cuprinde rulouri de orez cu creveţi, anghila, somon fume, ton, biban, caracatita, icre tobico, avocado, crema de branza, dar si alte bunatati japoneze. Daca iti place sa experimentezi gusturi noi, incearca o portie de Chicken fried rice sau una de Shrimp fried rice, iar daca vrei ceva simplu si totodata gustos, incearca o portie de Chicken fried rice ori Noodles shrimp sau o supa Tom YAM cu creveti si lapte de cocos!

Recunoscuta pentru portiile generoase de carne si mesele consistente, bucataria germana are mai multe specialitati culinare imbietoare. Vedeta DaboDoner este doner-ul, care a fost premiat in Germania si care este pregatit pe loc cu ingrediente proaspete, la fel ca toate celelalte preparate.

Noul restaurant propune meniuri consistente, compuse din carne rotisata, legume proaspete, paine coapta in bucataria proprie si sos cu iaurt sau maioneza. Meniul este completat de kebab de vita sau pui la farfurie, sandwich-uri, pide, salate si preparate vegetariene. Si amatorii de deserturi se pot bucura de o chifla delicioasa, proaspat scoasa din cuptor, umpluta cu ciocolata fina si banane. Gustul deosebit este dat de condimentele aduse din Nürnberg, iar conceptul restaurantului este bazat pe o logica culinara, oferind clientilor mancare sanatoasa, nutritiva si mai ales gustoasa.

Fa o excursie culinara cu preparatele din foodcourtul Iulius Town! (I.P.)

 

 

Leave a Reply