Iulius Town Timisoara te invita sa asculti vocile locale. Afla ce alte surprize ti-am pregatit pentru acest weekend! (P)

Inca nu ai plecat in concediu, dar ai nevoie de cateva zile de relaxare? Saptamana aceasta la Iulius Town Timisoara poti sa te bucuri de un concert live, de trei zile de film, care te vor plimba prin Franta, si de atmosfera mediteraneeana de la restaurantul Fenice. Copiii sunt asteptati cu activitati interactiv – educative, care le vor pune in valoare aptitudinile creative.


In aceasta vara, Iulius Town si-a propus sa puna in valoare talentele locale, prin concerte sustinute de trupe autohtone  in plina ascensiune. „Every Thursday Live” este despre muzica live, atmosfera relaxanta, prieteni si pasiune pentru versuri, note si instrumente.

Iulius Gardens, zona Lake Plaza, devine rampa de lansare a tinerelor talente locale, in fiecare joi. Daca nu ai apucat sa ii asculti live pe membrii truperi ALLOVER – Catalina Ciortea, David Mihai Popa, Bogdan Potra, Luca Dragu si Suma Adam – ai ocazia sa te bucuri de piesele lor, joi, 15 iulie 2021, de la ora 21, in Iulius Town!

Daca nu ajungi vara asta intr-o cafenea micuta din centrul Parisului, iti aducem noi atmosfera tipic frantuzeasca, la Flight Cinema in my Town. Vineri, 16 iulie, aflam „Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?”, sambata devenim „Les intouchables”, iar duminica descoperim „Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”. In fiecare seara, de la ora 19, ne intalnim la Sunset Warm-up, de la 20 ne asezam confortabil si ne uitam la film, iar de la 21.30, petrecem in stil parizian.

Pentru o sambata seara orientala, cu delicatese mediteraneene, dar si cu un vibe de petrecere, mergi la Fenice. Saptamana aceasta, pe 17 iulie, restaurantul sarbatoreste un an de la inaugurare, motiv pentru care distractia si preparatele gustoase vor fi printre vedetele serii.

Weekend-ul este despre relaxare si petrecere a timpului liber intr-un mod util si placut, iar pentru cei mici Iulius Town a pregatit doua zile pline de activitati interactiv-educative, in Iulius Gardens. Sambata, 17 iulie, de la ora 17 pana la ora 20, la atelierele de creatie, impreuna cu Bianca Potyesz, vor invata despre cultura jamaicana si vor face bratari si lantisoare pentru fete si baieti. 

Duminica ii asteapta pe cei mici, de la ora 11, la teatrul de papusi, unde vor afla despre „Caruta cu povesti”. In caz de vreme nefavorabila, evenimentele se vor reprograma. Urmareste pagina de Facebook Iulius Town Timisoara pentru a fi la curent cu noutatile! (I.P.)

Leave a Reply