Un student la Fizica Medicala din Timisoara, arestat preventiv pentru 30 de zile. Tanarul a recunoscut ca a incendiat-o pe fiica cronicarului sportiv Nicolae Secosan

O crima infioratoare a cutremurat Timisoara! Un tanar de 22 de ani a turnat benzina pe o vecina si apoi i-a dat foc. Femeia a murit dupa nici o zi de chin, iar cu ultimele puteri si-a denuntat criminalul. Pentru ca a fost internata in mai multe randuri la Psihiatrie, vecinii nu au crezut-o.


Luat la intrebari de politisti, baiatul a recunoscut fapta. Anul trecut i-a dat cu un ciocan in cap in urma deselor certuri. Nici autoritatile, nici vecinii nu au crezut insa ca viata femeii e in pericol si nu au facut nimic.

Un tanar si-a stropit vecina cu benzina si i-a dat foc. Femeia a iesit din casa scarii si a alergat in jur de 60 de metri pana cand s-a prabusit intr-o parcare. O farmacista din zona a reusit sa stinga flacarile si apoi a chemat ambulanta. In tot acest timp, femeia a repetat obsesiv numele celui care i-a fost calau. Avea probleme psihice vechi si vecinii au crezut ca aiureaza.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi si trei pe 98 la suta din suprafata corpului. Doar talpile nu i-au fost arse. Gheorghe Noditi: „Din pacate starea de soc post-combustional a fost foarte agresiva si azi dimineata in jur de ora 6 a decedat”.

Anchetatorii au luat in serios marturisirea femeii si adevarul a iesit la iveala dupa cateva ore. Nu s-a sinucis, ci a fost incendiata de vecinul ei de la parter. Un tanar de 22 de ani, student la Fizica Medicala, care locuia impreuna cu parintii lui in apartamentul de sub cel al victimei. In fata anchetatorilor, a recunoscut tot.

Tanarul a planificat crima. A cumparat chiar in acea dimineata o canistra de benzina. A mers apoi la facultate, unde a sustinut proba orala a examenului de licenta si cand a ajuns acasa si-a ucis vecina.

Studentul a fost arestat pentru 30 de zile si este acuzat de omor calificat. Victima avea 48 de ani. Uneori, parintii veneau si locuiau cu ea.

Era fiica lui Nicolae Secosan, cel mai iubit comentator sportiv din Banat, o voce reper pentru fanii Poli Timisoara. Jurnalistul se retrasese din activitatea de comentator sportiv dupa 40 de ani, in 2008. In ultima perioada, femeia ar fi refuzat sa isi mai primeasca parintii in locuinta. (I.P.)

Sursa: observatornews.ro

 

Leave a Reply