Cel mai mare spatiu de joaca interior din Romania, Energy Kids Family Center, ofera distractie nelimitata in Iulius Town Timisoara (P)

Oferta de servicii din Iulius Town a fost diversificata cu un concept unic in Romania, creat special pentru ca cei mici sa-si poata dezvolta abilitatile si talentele prin intermediului jocului si a experientelor noi. Cei 1.400 mp de distractie de la  Energy Kids Family Center sunt impartiti in mai multe zone de joaca, destinate atat bebelusilor si prescolarilor, cat si adolescentilor, dar exista si zone de relaxare pentru parinti si bunici.


Energy Kids Family Center a inaugurat, recent, cel mai mare loc de joaca interior din Romania, la etajul intai al Iulius Mall din cadrul ansamblului mixed-use Iulius Town. 

Noua locatie, cu o suprafata de 1.400 mp, pune la dispozitia copiilor si a parintilor: doua sali de 100 mp pentru organizarea de evenimente, care-i pun pe cei mici in centrul atentiei si le permit sa experimenteze bucuria socializarii, un spatiu de joaca de 600 mp, ce include tobogane si o structura modulara pentru ca princhindeii sa-si dezvolte simtul aventurii, o zona de 200 mp cu trambuline, mingi de zorbing si perete de catarat, unde distractia atinge cote maxime, si un magazin de jucarii.

Tot aici a fost amenajata si o cafenea pentru parinti, unde acestia pot savura bauturi delicioase si se pot relaxa, pentru ca locatia este dotata cu monitoare de supraveghere pentru cei mici. Exista insa si o multime de alte spatii creative si diverse jocuri, precum si zona Arcade, un loc imbracat in pasteluri, cu echipamente sigure si dispozitive de joaca variate.

„Proiectul nostru a pornit in momentul in care ne-am dat seama ca un loc de joaca este spatiul ideal de a petrece cele mai frumoase clipe cu familia, dar pentru a face asta aveam nevoie de ceva unic in tara. Astfel, Energy Kids Family Center a fost gandit in jurul motto-ului nostru – Momentele de fericire le petrecem in familie – toate zonele fiind special amenajate pentru copii, parinti si bunici. A fost un proiect dificil, mai ales in conditiile pandemiei, dar suntem mandri de ce am realizat”, a spus Catalin Virciu, Administrator Energy Kids Family Center.

Energy Kids Family Center este un spatiu modern, cu zone de joaca care acopera toate varstele: 1-3 ani, 3-12 ani, 4+ – oferind copiilor experiente, contexte de invatare si distractie in siguranta.

Astfel, zona 1-3 ani este perfecta pentru cei mai curiosi copii, fiind prevazuta cu masuri de siguranta specifice si personal instruit.

Pentru cei cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, Energy Kids Family Center propune o zona care sa le stimuleze abilitatile, procesul de invatare si de dezvoltare a strategiilor prin jocuri interactive. Sky Zone este dedicata copiilor pusi pe distractie si explorare, care au la dispozitie un jumping park, o piscina cu sponge cubes, tobogane si multe alte surprize.

„Alaturi de alte premiere regionale si nationale, suntem incantati de aceasta data sa gazduim in Iulius Town cel mai mare spatiu de joaca interior din tara pentru copii. Odata cu izbucnirea pandemiei, cei mici au fost de departe cei care au suferit cel mai mult, iar posibilitatile lor de joaca, intalnire si socializare au fost mult ingustate. Deschiderea Energy Kids Family Center celebreaza bucuria copilariei, magia jocului si reintoarcerea la o normalitate dupa care s-a tanjit mult, mai ales in randul copiilor si a familiilor lor”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Energy Kids Family Center a fost fondat in 2016, iar prima sa locatie este in Iulius Town Timisoara.

Despre Iulius Town

Iulius Town este un amplu proiect mixed-use de regenerare urbana, ce include functiuni de retail, office si entertainment si care a dat Timisoarei un imbold puternic, economic si social. Cu 102.000 mp si peste 450 de magazine, Iulius Town ofera cea mai mare suprafata de retail din tara, reuneste cele mai noi concepte disponibile in Europa si branduri in premiera regionala. (I.P.)

Leave a Reply