SOC in lumea presei din Arad! O cunoscuta jurnalista a fost gasita fara viata in apele Muresului, dupa ce si-a dat intalnire cu un interlop

Tragedie in lumea presei din Arad. Jurnalista Anca Muresan a murit in apele Muresului, dupa ce s-a intalnit cu un interlop cu care ar fi avut o relatie. De-a lungul timpului, ziarista a facut mai multe plangeri la politie pentru a reclama ca era agresata.


Anca Muresan avea 47 de ani si era o cunoscuta jurnalista in Arad. Miercuri seara, a iesit la plimbare cu trotineta alaturi de iubitul ei, un interlop cunoscut din zona. Femeia s-ar fi aflat sub influenta substantelor cu efect psihoactiv in momentul in care a intrat in apele Muresului. Hainele i-au fost gasite pe malul raului, conform Aradon.

Disparitia Ancai Muresan a fost sesizata joi dupa-amiaza, dupa ce barbatul cu care ar consumat substante interzise si-a revenit de sub efectul halucinogen si a alertat Politia. Pompierii au inceput cautarile pe cursul raului.

„Aseara in jurul orei 20,30 un echipaj de cautare a Detasamentului Arad s-a deplasat pe Mures, in amonte de orasul Pecica, la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafata apei un cadavru. Acesta a fost recuperat de catre echipajul detasamentului Arad si predat celor de la Medicina legala. Cadavrul este de sex feminin”, au anuntat pompierii aradeni, conform criticarad.

Dupa zile intregi de cautari trupul neinsufletit i-a fost descoperit. Moartea Ancai Muresan a lasat insa multe semne de intrebare. Ea a cerut la un moment dat ajutorul Politiei pentru ca se simtea hartuita de cei cu care avea unele legaturi, acei interlopi din zona Aradului.

Apropiatii spun ca Anca Muresan era inteligenta si ambitioasa, insa dupa moartea tatalui ei din cauza coronavirusului, viata jurnalistei s-a schimbat complet. Ea a intrat intr-o depresie care ar fi impins-o sa consume droguri. Mai mult, ea a pierdut casa parintilor sai. Prietenii jurnalistei cred ca Anca a fost ucisa de interlop. (I.P.)

Sursa: Ziua de Vest

Leave a Reply