Brigitte Sfat, prima declaratie dupa ce a fost plasata sub control judiciar in dosarul contrafacerii mastilor de lux. “Am inceput sa ma imbrac de brand-uri, lucru care nu i-a placut lui Dumnezeu!”

Brigitte si Florin Pastrama au oferit primele declaratii la Antena Stars, dupa ce au fost acuzati de contrafacerea si distribuire unor masti de lux necertificate. Acestia au fost plasati acum sub control judiciar. Vedeta a izbucnit in plans si a povestit ce s-a intamplat.


Dupa ce in ultimele zile Brigitte si Florin Pastrama au ajuns pe mana politiei, fiind acuzati pentru contrafacerea si distribuirea unor masti de protectie de lux care nu sunt certificate, acestia au fost plasati sub control judiciar de catre judecatori.

Acum, in exclusivitate pentru Antena Stars, Brigitte si Florin Pastrama au vorbit despre problemele ce li se intampla, iar vedeta a inceput sa planga cand a trebuit sa marturiseasca ce s-a intamplat.

Vedeta spune ca toate aceste lucruri li se intampla din cauza invidiei oamenilor care au vazut ca reusesc sa faca ceva in viata, insa isi dau seama ca nu au procedat deloc corect ca s-au expus atat de mult si acum isi primesc pedeapsa.

”Oamenii au interpretat total gresit atunci cand am crezut ca facem legal cand am cumparat de undeva mai multe feluri de masti si am vrut sa castigam un ban. Nu vandusem apartamentele si am vrut sa castigam cinstit. Am cumparat, conform legislatiei mastile sunt considerate de uz sanitar si nu am crezut ca este infractiune, chiar daca au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie sa faci asta pentru ca este interpretabil. Noi am vandut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut ca noi ne-am imbogatit din asta si am atras raul asupra noastra, desi noi am fost resaler, fara sa stim ca nu avem voie sa vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus si nici nu ne-a indrumat. Am atras toata aceasta nenorocire asupra noastra”, a spus Brigitte Pastrama la Antena Stars.

Dupa aceasta problema, Brigitte si Florin Pastrama au tinut mai precizeze ca au decis sa nu mai apara in spatiul public deoarece acesta e cauza ce le-a creat probleme in acesta perioada.

Vedeta a povestit totodata ca are foarte multe rate la banci, pentru casa si masini si vrea sa stie ca le poate plati linistita.

”Am ajuns intr-o incercare si am hotarat ca nu mai vrem sa aparem intr-un spatiu public pentru ca am atras invidia oamenilor. Iar ca sa mergem mai departe pentru ca avem rate la casa si la masini… renuntam. Am atras multa invidie si ura”, a mai spus Brigitte la Antena Stars.

Brigitte a mai declarat ca a procedat total gresit prin felul in care s-a expus si ca a incercat tot timpul sa arate ce are, ce detine, cum se imbraca, desi e constienta ca Dumnezeu i-a dat aceasta pedeapsa acum pentru a pune punct modului in care apare la televizor sau in mediul online.

”Eu m-am indepartat de latura duhovniceasca foarte mult si am inceput sa ma imbrac de brand-uri, lucru care nu i-a placut lui Dumnezeu, pentru ca un copil de-al lui Dumnezeu trebuie sa fie smerit si consider ca incercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului ca Dumnezeu ne iubeste si ca vrea sa ne arate ca este alaturi de noi, desi noi nu am meritat”, a mai spus Brigitte Pastrama. (V.E.)

Leave a Reply