Cum s-a razbunat un muncitor din constructii care nu si-a primit tot salariul? A inchiriat un excavator si a inceput sa darame balcoanele blocului abia ridicat

Un muncitor din constructii a inchiriat un excavator si a inceput sa darame balcoanele unui bloc nou de apartamente, de suparare ca nu ar fi fost platit la timp. Incidentul s-a petrecut miercuri seara, in orasul german Blumberg, si a fost filmat de martori.


Valoarea pagubei produse se ridica la suma de 500.000 de euro, spune politia, citata de presa germana.

Un purtator de cuvant al politiei locale a declarat ca barbatul de la volanul utilajului, in varsta de 47 de ani, a spus ca nu i s-au platit toti banii si a actionat din „frustrare”.

Tot politia a spus ca barbatul ar fi inchiriat excavatorul special pentru a distruge un bloc si s-a oprit doar pentru ca furtunul hidraulic s-a rupt la un moment dat.

De asemenea, el a provocat daune si la garajele cladirii, unde se aflau mai multe sticle cu gaz, iar riscul de explozie a fost ridicat. Politia a inchis zona pana la eliminarea pericolului.

Din fericire, nicio persoana nu se afla in cladire in momentul desfasurarii incidentului, insa acesta a atras atentia a zeci de martori, care s-au oprit sa priveasca scenele.

Acestia au spus ca in momentul in care excavatorul a cedat, barbatul a coborat din el, s-a urcat in masina si a plecat, insa mai tarziu s-a dus singur la politie. Acolo a spus ca este subcontractorul dezvoltatorului imobiliar si sustine ca din cauza intarzierilor platilor a acumulat datorii de 5 milioane de euro. (G.G.)

Leave a Reply