Dosar penal pentru ucidere din culpa pentru soferul care, ieri, pe o sosea de langa Timisoara, a provocat un accident soldat cu trei morti. Moment de reculegere pentru politistul pensionar care si-a pierdut viata

Mai multe echipaje de politie au tinut un moment de reculegere, miercuri, la ora 14, in fata sediului IPJ Timis, in memoria unui ofiter de politie in rezerva, de la Serviciul Rutier, care a murit in urma accidentului rutier care a avut loc, marti, in zona localitatii Albina, din judetul Timis.


“A avul loc un moment de reculegere in memoria politistului in rezerva Lambu Relu Florian, decedat in accidentul rutier petrecut in cursul zilei de ieri”, a transmis IPJ Timis.

Politistul este una dintre victimele acidentului care a avut loc pe drumul judetean dintre Timisoara si Lugoj, in zona localitatii Albina. Barbatul se afla in masina cu mama sa, o femeie de 74 de ani, care, de asemenea, a decedat in urma accidentului. O a treia victima a fost un alt sofer, de 39 de ani. Totodata, alte patru persoane au fost ranite.

Accidentul s-a produs dupa ce un camion nu a oprit in momentul in care soferul unei masini a incercat sa vireze la stanga, asteptand sa treaca o coloana de autoturisme de pe sensul opus de mers.

Soferul camionului, un barbat de 54 de ani, care se indrepta dinspre Timisoara spre orasul Buzias, a incercat sa evite masina care intentiona sa vireze la stanga, intrand pe contrasens unde a lovit patru masini. In urma accidentului, doi barbati de 53 si 39 de ani, soferi, au decedat, precum si o pasagera de 74 de ani.

Soferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. (G.I.)

Leave a Reply