Iulius Town Timisoara se transforma in Universul Supereroilor cu personaje din benzi desenate si filme (P)

Supereroi din universul Marvel sau cel DC, tu ce alegi? La expozitia dedicata personajelor cu puteri supranaturale din Iulius Town iți intalnesti preferatii. Dar nu uitam nici de povestile clasice: la teatrul de papusi o vedem pe „Scufița Rosie”, iar atelierele de creație reinstaleaza studioul dedicat celor mici in Iulius Gardens. Continuam si seria de concerte in aer liber la Every Thursday Live cu o noua surpriza muzicala!


Un trio inedit, care aduce pe scena din zona Lake Plaza, din Iulius Town, influente synth-pop si new wave, vine la Every Thursday Live. Trupa „Kings Are Overrated” deschide seria concertelor in aer liber din luna aceasta, joi, 5 august, de la ora 21.

Cei care sunt in cautare de nou si care iubesc trendul muzical actual sunt asteptați la spectacolul susținut de membrii trupei: Cristian Paros, Vlad Radoi si Alfred Paros.

Vino in Iulius Town si asculta albumul de debut al „King are Overrated”: „People We Keep Calling Ghosts”! Inainte de concertul trupei timisorene, poți sa mergi La Trattoria, unde, de la ora 20, va mixa DJ-ul Victor Diaz.

De vineri, 6 august, pana luni, 16 august, punem fata in fata doua universuri: Marvel si DC. Fanii isi pot vedea personajele preferate din benzile desenate in cadrul expoziției din Atriumul Iulius Mall: Superman, Batman, Wonder Woman, Spiderman, Iron Man, Thor, Hulk, Wasp, Teenage Groot si Black Panther.

Asigura-te ca ai baterie la aparatul foto sau la telefon pentru sesiuni foto inedite, cu poze perfecte de postat pe Instagram sau Facebook! In plus, la expoziția dedicata supereroilor, in fiecare zi, intre orele 18 – 20, copiii care vin sa se intalneasca cu personajele preferate vor avea parte de sedinte de face painting, dar si de alte surprize.

Pe langa intalnirea cu supereroii din benzile desenate, copiii pot patrunde si in universul nemarginit al creativitatii. Bianca Potyesz ii invita pe micii artisti la o sesiune de pictat, lipit si decupat, unde vor realiza masti de ursuleti, sambata, 7 august, de la ora 17,  in Iulius Gardens.

Tot in Iulius Gardens, duminica, 8 august, de la ora 11, aducem la viata si personajele din povestile clasice, care bucura generatii. „Scufita Rosie” vine la teatrul de papusi sa le povesteasca copiilor cat de important este sa iti asculți parintii.

Vino impreuna cu cel mic la Iulius Town si descoperiti o lume fantastica, plina cu eroi si personaje indragite! (I.P.)

Leave a Reply