PE SURSE. Cine l-a avertizat pe fostul securist Ionut Nasleu ca nu se lasa pana nu-l vede la puscarie. “Totul a plecat de la o gluma!”

Perseverenta cu care autoritatile judicare din Timisoara intretin razboiul public declansat impotriva fostului ofiter SRI Ionut Nasleu – care, o vreme, s-a ocupat de securitatea fostului primar Nicolae Robu, pentru ca, mai apoi, sa fie numit in fruntea SC Piete SA – pare sa aiba si o explicatie privata.


Dosarul de santaj deschis in urma unui SMS trimis jurnalistului Dragos Bota n-a fost decat un pretext pentru deschiderea sirului de dosare penale, la care au incercat sa-si aduca aportul chiar si procurorii DNA.

Mentinut sub control judiciar de procuroarea Coralia Lapadat, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, pentru a nu putea parasi tara, Ionut Nasleu a reflectat la tot ce i se intampla, de aproape sase luni incoace, si a ajuns la concluzia ca a devenit, peste noapte, o persona non grata pentru sistemul pe care l-a slujit cu credinta si responsabilitate.

In opinia sa, aceasta schimbare intempestiva a statutului sau social s-ar datora unui conflict boem, pe care l-ar fi avut cu cel mai bun prieten al sau, milionarul Marius Cristescu (foto 2), unul dintre actionarii Bega Grup.

Care, extrem de afectat dupa o cearta care i-a ravasit orgoliul de macho, l-ar fi avertizat ca nu se va lasa pana nu-l vede in puscarie.

“Marius, care era cel mai bun prieten al meu la vremea respectiva, m-a invitat la ziua lui. Pe Dunare, intr-un yacht de lux. Toata lumea s-a distrat, iar, la un moment dat, am intrat intr-o cabina, unde patul era acoperit cu petale de trandafir, sampanie pusa la rece. Protocol maxim. Am ocupat cabina, impreuna cu partenera mea, si am incuiat usa. In zadar a incercat Marius sa intre cu iubita lui, ca n-a fost posibil.

Dupa aceasta intamplare – o gluma, daca ma intrebi pe mine -, n-a mai vorbit niciodata cu mine. Mi-a transmis, doar, prin fratele sau, ca nu se va lasa pana nu ma vede la puscarie. N-am crezut ca are atata influenta, insa, din nefericire, constat ca, dintr-o data, toate astrele s-au pozitionat impotriva mea. Am vreo patru dosare penale si cred ca mai urmeaza”, ne-a dezvaluit Ionut Nasleu.

Nu stim cat de autentica este aceasta poveste pentru adulti, insa este de notorietate faptul ca, in ultimii ani, Marius Cristescu n-a mai fost vazut in compania prietenului sau, Ionut Nasleu.

Asta, in conditiile in care, in 2011, cand Nasleu a implinit 40 de ani si a organizat o mega petrecere fecioreasca, Marius Cristescu a fost unul dintre invitatii de seama, alaturi de fostul prefect liberal Ovidiu Draganescu, dar si de fostul viceprimar social-democrat, Sorin Grindeanu.

Deocamdata, Marius Cristescu nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma aceasta intamplare, care ar fi dus la “excomunicarea” absolventului de Teologie Ionut Nasleu din anturajul sau. (V.E.)

 

 

3 thoughts on “PE SURSE. Cine l-a avertizat pe fostul securist Ionut Nasleu ca nu se lasa pana nu-l vede la puscarie. “Totul a plecat de la o gluma!”

  1. Mai bine ar fi sincer pana la capat si ar recunoaste ca s-a incuiat cu partenera lui Cristescu in timp ce ala statea la usa ca un lache.

Leave a Reply