Tazz x Iulius Town Timisoara iti propun preparate cu specific international si te premiaza (P)

Iulius Town Timisoara si Tazz by Emag iti propun o noua experienta culinara prin care vei descoperi un nou univers de arome si mixuri gastromice. Incearca fusionul de bucatarii internationale din foodcourt-ul Iulius Town si castiga unul dintre cele peste 1000 de premii disponibile!


Se spune ca esti ceea ce mananci, de aceea restaurantele prezente in foodcourt-ul Iulius Mall iti propun doar specialitati! Vino sa te delectezi cu preparatele tale favorite, iar noi te premiem!

Pana pe 5 septembrie 2021, Iulius Town impreuna cu Tazz by Emag ti-au pregatit o super campanie: la trei mese servite primesti un voucher in valoare de 30 de lei, valabil in aplicatia Tazz. De fiecare data cand cumperi preparate de minimum 25 de lei la unul dintre restaurantele din foodcourt si o racoritoare din gama Coca-Cola, pastreaza bonul si stampileaza-ti cardul la Centrul de Premiere. La trei stampile, returnezi cardul si primesti pe loc voucher-ul Tazz, in valoare de 30 de lei.

Iulius Town te asteapta cu o varietate de restaurante si delicii internationale, iar prin intermediul campaniei „Tazz x Iulius – 3 meniuri + 1 gratis” poti sa descoperi gusturi de pe intreg mapamondul si sa fii premiat. Incearca dish-urile gustoase si inscrie-te in campanie, la Centrul de Premiere, aflat in zona foodcourt, in intervalul orar 12 – 21! Mai multe informatii gasesti in regulamentul de pe site-ul Iulius Town.

„Enjoy your food” de la restaurantele din foodcourt, care iti propun preparate italiene, libaneze, mexicane, chinezesti, englezesti sau traditionale! (I.P.)

 

Leave a Reply