Avocat din Baroul Alba, cooptat in echipa de consilieri ai ministrului Stelian Ion de la Ministerul Justitei

Ministrul Stelian Ion a decis sa-si fortifice echipa de consilieri si secretari de stat de la Ministerul Justitiei, intr-o perioada in care mandatul sau este tot mai contestat de presedinte si premier, si sa coopteze un nou avocat in echipa sa de aparatori.


Dupa ce, in februarie 2021, avocatul Mihai Pasca, din Baroul Arad, a fost numit in functia de secretrar de stat in Ministerul Justiei, a venit randul unui avocat din Baroul Alba sa fie numit intr-o functie ministeriala.

Este vorba despre Ioan Lazar, care a fost numit Consilier Secretar de Stat in cadrul Ministerului Justitiei, cu un salariu brut de peste 16.600 lei pe luna.

Anuntul a fost facut de acesta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Tot de pe pagina sa de socializare aflam ca, din luna august, a devenit si coordonator de teze de doctorat, la o institutie privata de invatamant superior, Universitatea ”Nicolae Titulescu” din Bucuresti.

Potrivit CV-ului, in anul 1999, Ioan Lazar a devenit avocat in Baroul Alba. Acesta a absolvit dreptul la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu si are doua diplome de master obtinute la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Titul de doctor l-a obtinut la Universitatea din Craiova, in 2010.

De asemenea, Ioan Lazar este cadru didactic in cadrul Facultatii de Drept, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Asteptam ca si Baroul Timis sa beneficieze de de lobby-ul politicienilor si sa-si trimita reprezentanti la varful Ministerului Justitiei, in conditiile in care dispune de avocati de mare valoare… (G.I.)

Leave a Reply