“Baietii destepti” si-au instalat omul in fruntea Colterm Timisoara! Noul director general interimar al societatii este Cristian Mitu

Consiliul de Administratie al Colterm SA Timisoara l-a numit pe Cristian Mitu, care este si presedintele acestui CA, in functia de director general interimar al companiei pentru o perioada de 4 luni. Noul director a anuntat prioritatile sale pentru urmatoarele luni.


Aceasta numire a fost anticipata, inca de acum cateva zile, de avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro Romania, care atragea atentia ca baietii destepti isi vor numi “omul” in fruntea societatii.

Roxana Iliescu l-a criticat dur pe Cristian Mitu, aratand ca „in loc sa dea declaratii in presa despre situatia de la Colterm sau despre solutii si propuneri pentru redresarea societatii, a dat explicatii despre semnarea Procesului-Verbal de Receptie finala a lucrarilor executate de firma lui, pentru Colterm, dupa investirea lui in functia de conducere a societatii beneficiare”, pentru că „habar n-are cum se convoaca o AGA la Colterm” si pentru ca „ne-a mintit cu o nonsalanta de nedescris pe tema achizitionarii certificatelor de CO2 si multe altele”.

Pe de alta parte, reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Cristian Mitu este absolvent de studii in management energetic si detine o diploma de expert in accesare fonduri structurale de coeziune europeana. Are o vasta experienta in managementul companiilor de producere si livrare a agentului termic, motiv pentru care, de la finele lunii martie, a ocupat functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Colterm S.A.

„Colterm poate deveni o companie eficienta, iar in ultimele luni prioritatile mele au fost legate de acest deziderat.

Acum, prioritatea mea este sa pregatim compania pentru iarna, sa avansam cat mai mult cu proiectele de reabilitare a retelei termice primare si secundare, care odata incheiate vor reduce imens pierderile de retea si sa continuam acordul cu Banca Mondiala care va asigura un viitor sustenabil termoficarii centralizate din Timisoara.

Vreau sa ii multumesc lui Petre Nenu, cel care a ocupat aceasta functie in ultimele luni pentru munca depusa si pentru deschiderea de care a dat dovada. Sunt sigur ca va face o treaba grozava in functia de inginer sef responsabil de dezvoltare”, a declarat noul director general Colterm S.A.

In acelasi timp, Colterm S.A. a lansat concursul pentru ocuparea functiilor de membri in Consiliul de Administratie, compania dorind sa atraga profesionisti in structurile sale de conducere. (Mara Ion)

Leave a Reply