PE SURSE. Un politist de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, dosar penal pentru implicarea intr-un accident rutier si fuga de la locul faptei

Un politist de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis risca sa-si piarda functia si sa fie exclus din sistem, dupa ce ar fi provocat un accident rutier si a fugit de la locul faptei.


Informatia ne-a fost furnizata de o sursa bine conspirata in Politia Timis, care ne-a dezvaluit ca, dupa toate probabilitatile, se pregateste musamalizarea cazului si salvarea politistului care, in aceste zile, a fost implicat intr-un accident rutier cu autospeciala de serviciu.

“Agentul de la Arme si Munitii a accidentat o persoana, dupa care a parasit locul accidentului. Persoana a sunat la spital, ulterior colegii de la Rutiera au deschis un dosar penal pentru fuga de la locul accidentului. Probabil se pregateste musamalizarea cazului”, ne-a transmis sursa din politie, informatie care inca nu a fost confirmata oficial.

In cazul in care dezvaluirea este autentica, pentru ca la fel de bine poate fi o informatie anacronica, este de asteptat ca ancheta demarata de Politia Rutiera sa conduca la concluzia ca vina apartine victimei, pentru salvarea agentului de la o excludere iminenta din randul aparatorilor linistii si ordinii publice. (V.E.)

Leave a Reply