Primaria Timisoara, primul targ de adoptii a cainilor fara stapan. Campania se desfasoara sub sloganul “Si mie imi sta bine in lesa! Ia-ma acasa!”

Primaria Timisoara lanseaza campania de adoptie a cainilor fara stapan, aflati in adapostul public, desfasurata de municipalitate, societatea care are in concesiune serviciul de gestiune a populatiei canine fara stapan si asociatii de protectie a animalelor.


In cadrul campaniei, vor fi organizate 5 targuri de adoptii canine, sub sloganul “Si mie imi sta bine in lesa! Ia-ma acasa!”.

Primul targ de adoptii va fi organizat sambata, 21 august 2021, intre orele 10-14, pe platforma betonata din Parcul Alpinet, intre Flora si Podul Mihai Viteazul (Andrei Saguna). Timisorenii care doresc sa adopte vor fi asteptati de 15 caini, deparazitati, vaccinati, sterlizati, microcipati si foarte sociabili.

In fiecare zi de sambata, la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se deruleaza programe de socializare pentru patrupedele aflate in adapost, programe care fac parte din pregatirea lor pentru adoptie.

La Danyflor sunt in jur de 400 de caini fara adapost, cifra fiind diferita in fiecare zi. De pilda, in 12 august, erau 426, iar, la 1 august, erau 412.

Timisorenii iubitori de animale pot adopta caini si direct din adapost, in fiecare zi, in timpul programului de lucru, iar informatii detaliate pot fi gasite pe www.danyflor. ro sau pe facebook.

Ii invitam pe timisoreni si asociatiile de protectie a animalelor sa vina alaturi de Primaria Timisoara in actiunile de promovare a cresterii responsabile a animalelor de companie si adoptiei cainilor din adapostul public.

Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare si voluntariat pot fi trimise pe toata durata campaniei (august-octombrie 2021), pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi inregistrate pe site-ul primariei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri si spatii verzi/  animale fara stapan) – https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/. (Primaria Timisoara – Serviciul Comunicare)

 

Leave a Reply