Roboti Transformers si papusi gigantice la Timeless 4ALL Festival. Cel mai mare picnic de familie din zona balcanica se va organiza langa Timisoara, la Aerodromul “Cioca” (P)

In perioada 3-5 septembrie 2021, timisorenii si nu numai se vor putea bucura de cel mai mare festival dedicat intregii familii din zona balcanica!


Roboti Transformers, dinozauri si papusi gigantice va dau intalnire in uriasul parc de distractii pe care organizatorii il pun la cale la Timeless 4ALL Festival, pe Aerodromul “Cioca” de langa Timisoara.

Fanii de Transformers isi vor putea intalni eroii, Optimus Prime si Bumblebee, chiar in orasul de pe Bega.

Optimus Prime cunoscut in Japonia sub numele de Convoi, este un cibertronian, liderul Autobotilor. Erou principal al povestirii, el se opune maleficului lider, Decepticon Megatron.

Bumblebee este la origine un  Wolkswagen Beetle, a carui schema de culori a fost insipirata de un bondar, cu dungi negre si galbene. In filmele de actiune, acesta apare ca vehicule inspirate de generatii de masini Chevrolet si Camaro, galbene cu dungi negre de curse.

La Timeless 4ALL Festival Timisoara cei doi Transformers vor fi intruchipati de roboti de 2,5 metri inaltime care se vor plimba si dansa prin multime.

“Cine crede ca robotii Transformers sunt doar pentru copii, greseste. Cunosc adulti fascinati de aceasta lume. Iar Timeless 4ALL asta face: ii aduna pe toti, de toate varstele sa isi traiasca propria bucurie si distractie. Si da, ce fain e ca va exista un loc unde ca adult te vei putea intoarce in copilarie!”, Minodora Stancu- manager project.

Atmosfera la superlativ va fi completata la Timeless 4ALL Festival de papusi gigantice de peste 3,5 metri manuite de papusari experimentati. Acestea vor rasari din multime, impresionand nu doar prin dimensiunile uriase ci si prin explozia de culoare pe care o dau aceste personaje haioase ale festivalului.

“Coregrafia se datoreaza maiestrilor papusari, care de-a lungul timpului au invatat cum sa manuiasca uriasele papusi, astfel incat cu fiecare miscare sa poata starni zambete si hohote de ras. Vom rade mult la acest festival. Ne vom distra asa cum nu am visat vreodata. Dar cel mai important lucru este, ca o vom face impreuna cu toata familia”, promite Minodora Stancu – manager project Timeless 4ALL.

O intalnire remarcabila si impresionanta de la prima vedere va promit organizatorii cu aceste personaje desprinse dintr-o lume fantastica, ce va deveni palpabila la Timeless 4ALL Festival. Surprizele sunt nenumarate!

In cele 3 zile de Timeless Festival sunt activitati si distractii pe alese: Dino Park, cursa de obstacole, trambuline, castele gonflabile, animatori de circ, teatru de papusi, show de magie si mai cate, statii VR, statii de gaming, perete de catarat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium, o varianta proprie a competitiei IronMan numita IronKid.

Doritorii vor putea participa la atelierul de magie, la cel sensorial de slime, de modelaj portelan rece si plastelina, de papusi, kirigami, de picturi pe fata, de arte martiale, de dansuri sau de aranjamente florale.

Pe 3 septembrie sunt anuntati urmatorii artisti: DJ IST, DJ ANGELO ES, DJ ALLY KZAN si HAARAW. Pe 4 septembrie vor urca pe scena: Gasca Zurli, Teatrul Merlin, Dorian Popa, Andra Gogan si Mario Fresh, iar pe 5 septembrie, Magicianul Lorenzo Cristian, Teatrul Merlin, Celia, Bibi si Antonio Pican.

Organizatorii si-au propus sa realizeze si cel mai mare picnic de familie din Romania.

Evenimentul va avea loc intre 3-5 septembrie 2021, la Aerodromul “Cioca” de langa Timisoara. (I.P.)

 

Leave a Reply