EXPO MOBILA TIMISOARA. Expozitie nationala dedicata industriei mobilei organizata de Camera de Comert si Industrie Timisoara (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita publicul timisorean la cea de-a II-a editie din acest an a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei, care va avea loc in perioada 2-5 septembrie.


Expo MobilA Timisoara se adreseaza atat celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier cat si firmelor contractante.

Expo MobilA Timisoara reuneste producatori romani si importatori recunoscuti din domeniu, interesati  sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile Expo MobilA Timisoara vor putea fi vazute si achizitionate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasa premium, mobila tapitata, accesorii: bucatarii, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele si fotolii, biblioteci, saltele, decoratiuni pentru amenajarile interioare si exterioare, produse de curatenie, altele.

Publicul larg dar si cel profesionist – arhitecti de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care sa le trezeasca interesul pentru Expo MobilA Timisoara:

  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design;

  • Gama variata de mobilier pentru apartament sau casa la curte;

  • Mobilier la preturi de producator, potrivita pentru toate bugetele;

  • Consiliere in vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;

  • Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10-20, duminica, orele 10-18.

Intrarea este libera.

  • Expozitia se desfasoara cu respectarea normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare. (I.P.)

Informatii suplimentare la: Tel. 0721 260 974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchis – organizator expo.

 

Leave a Reply