Rugbystul milionar Dan Dinu, mesaj dur pentru primarul Timisoarei! “Domnule Dominic Fritz, calmati-va catelusii!”

Omul de afaceri Dan Dinu, proprietarul hotelului Del Corso din Timisoara, “victima” unei inscenari scandaloase a actritei Ana Munteanu, consilier local din partea USR Plus – care, in martie 2021, a descins impreuna cu un echipaj de jandarmi la restaurantul hotelului, pentru a demonstra ca, in plina pandemiei, aici sunt serviti clienti ilegali – a reactionat dur dupa ce a primit o sanctiune din partea Politiei Locale.


La cateva zile dupa ce, in 11 august, politistii locali au transmis ca mai multe cluburi, baruri si terase din Timisoara au primit amenzi pentru muzica data prea tare, iar unul dintre acestea a primit si o decizie de suspendare a activitatii pentru sanctiuni repetate, Dan Dinu a postat un mesaj pe Facebook in care spune ca, de fapt, aceeasi Ana Munteanu s-ar afla in spatele acestei sanctiuni date restaurantului sau, care functiona sub denumirea SC Del Corso Family SRL.

„Se pare ca sugubeata noastra artista, Ana Munteanu, aterizata si ea in orasul de pe Bega, fara sa stie exact cum, si care acum si-a descoperit vocatia de Robin Hood al USR Timis, nu vrea sa-si vada in liniste de sarcina si se da de-a rostogolul ca sa inchida «Beraria700»”, scrie omul de afaceri intr-o postare pe reteaua de socializare.

Acesta sugereaza ca Ana Munteanu ar fi sustinuta, in activitatea sa de „justitiar”, si de alti colegi de partid „care suna la 112 mai mult decat isi suna mamele”.

Dan Dinu a gasit si o explicatie: „Cred ca toate acestea mi se trag de la faptul ca nu am acceptat sa nu fac plangere penala asupra incidentului petrecut in martie, desi telefoanele imi sunau sa cad la pace. Cine ma cunoaste stie ca nu voi accepta asa ceva”.

„Vreau sa-i transmit artistei ca joaca un rol prost si sa incerce sa nu implice iar institutii ale statului. Eu sunt foarte curios de un lucru. Oare cum va reactiona cand ne vedem pentru prima data fata in fata? P.S. Domnule Dominic Fritz, calmati-va catelusii, ca schelalaie, nu latra”, isi incheie omul de afaceri postarea. (Mara Ion)

 

Leave a Reply