Avocatul Florin Kovacs nu-i da nicio sansa colegului sau Sergiu Stanila in procesele Primariei Timisoara. “Daca tu, Fritz, vii peste noapte, pentru ca vrei o alta organigrama, pierzi la orice judecator!”

Avocatul Florin Kovacs a intervenit intr-o emisiune a TV Europa Nova si a analizat sansele decanului Baroului Timis, Sergiu Stanila, de a castiga procesele Primariei Timisoara impotriva angajatilor care si-au pierdut functiile sau locurile de munca, dupa implementarea noii organigrame a institutiei.


Reamintim ca S.C.P.A. Stanila si Asociatii a castigat licitatia organizata de Primaria Timisoara privind achizitia serviciilor de asistenta  /reprezentare in instanta, cu o oferta de 99.000 lei fara TVA, respectiv 220 lei / ora.

“Este foarte bine ca a castigat o firma de avocatura din Timisoara si nu una din Bucuresti, dar ca sa facem ce?, sa validam prostiile promovate de administratia Fritz!? Procesul de fond nu a inceput, va incepe in toamna si poate sa dureze 2 – 3 ani de zile, chiar pana la sfarsitul mandatului actualului primar. Am incredere ca Sergiu Stanila va face tot ce-i sta in putere ca sa castige, insa eu va spun ca este un proces care se va pierde.

Sunt 33 de vieti in discutie si judecatorul va analiza daca interesul primarului Fritz este superior celor 33 de angajati, functionari publici, carora trebuie sa li se garanteze stabilitatea.

Daca tu, Fritz, vii peste noapte, pentru ca ti se casuneaza ca vrei o alta organigrama, pierzi la orice judecator, poate sa te apere si presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Dar, asta nu inseamna ca Stanila nu va face totul ca sa castige”, a explicat, cu franchete, avocatul Florin Kovacs.

Intrebat daca neparticiparea sa la licitatia organizata de Primaria Timisoara este cauzata de faptul ca nu este un fan Fritz, avocatul VIP-urilor din Timisoara a declarat ca nu l-a interesat acest contract, pentru ca apara mai mult in penal.

“Daca vor ajunge la inchisoare, atunci pot sa-i apar pe cei 33 de angajati. Puteam sa iau eu licitatia in locul lui Stanila si acuma eram eu subiect de discutii. De ce sa nu pot participa? Trebuia sa-i pup inelul lui Fritz ca sa fiu primit la licitatie!? L-am redescoperit pe Ludovic al 14-lea, cu statul sunt eu!? Este inadmisibil sa fim incremeniti in aceasta organigrama, de parca aici sta secretul lui Polichinelle ca orasul sa merga bine.” (G.I.)

3 thoughts on “Avocatul Florin Kovacs nu-i da nicio sansa colegului sau Sergiu Stanila in procesele Primariei Timisoara. “Daca tu, Fritz, vii peste noapte, pentru ca vrei o alta organigrama, pierzi la orice judecator!”

  1. adica, inteleg ca la biroul avocatului kovacs are portar, secretara de primire, secretara de receptie, alti 3 care te intreaba ce vrei si iti spune ca nu stiu dar mergi la al cincelea, dar azi programu e gata si vino maine !!!!

  2. In orice caz, in Baragan este nevoie de foarte multi avocati capabili sa apere pamantul de seceta si culturile de daunatori, danduli-se cate o cazma la fiecare in parte si o bucata de paine, iar apa – cu ratia, ca este scumpa !

  3. Concluzia fireasca este faptul ca este foarte multa nevoie de multi avocati cat mai capabili in Baragan, ca sa apere pamantul de seceta, daunatori, hoti, etc, danduli-se cazmale, seceri si ce mai trebuie, cate o bucata de pane / zi, iar apa – cu portia, la gamela !

Leave a Reply