Politista lovita in timp ce incerca sa incatuseze un tanar recalcitrant. Dosar penal pentru ultraj si internare la psihiatrie

O politista din Botosani a fost lovita in timpul unei interventii, cand incerca sa incatuseze un tanar recalcitrant, a anuntat, sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani, Delia Neniscu.


Potrivit sursei citate, echipajul de politie intervenea pentru aplanarea unui scandal produs in fata unui bar din municipiul resedinta de judet.

In timpul actiunii, tanarul care urma sa fie incatusat a lovit politista, iar mai multe persoane aflate la fata locului au incercat sa impiedice agentii sa intervina.

Echipajul de politie care s-a deplasat la fata locului pentru aplanarea conflictului a procedat la imobilizarea unui tanar de 21 de ani, care ar fi adresat amenintari unei tinere de 20 de ani si care manifesta un comportament recalcitrant si nu colabora cu fortele de ordine.

In timpul interventiei politistilor, mai multi tineri care se aflau in zona au incercat sa-i impiedice sa desfasoare activitatile specifice, motiv pentru care fata de acestia s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare totala de 6.000 de lei”, a anuntat Neniscu.

Cercetarile in acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare. Fata de tanarul de 21 de ani s-a luat masura internarii la psihiatrie, intrucat manifesta o stare de agitatie.

Totodata, a fost sesizat Parchetul de le langa Judecatoria Botosani cu privire la savarsirea infractiunii de ultraj. (V.E.)

Leave a Reply