VIDEO Politist apostrofat pe o strada din Lugoj, de o soferita care a recunoscut ca a baut o bere. “Bai tampitule, eu nu sunt beata!”

O soferita oprita in trafic de politistii din Lugoj i-a apostrofat violent pe oamenii legii, dupa ce a recunoscut ca a baut doar o bere si ca, in Germania, poti urca la volan daca ai consumat doar o bere.


„Zau, eu am baut? Intreaba-i cat am baut… O bere, da, si? Bai tampitule, eu nu sunt beata”, a strigat femeia catre politistul de langa masina, se poate observa intr-un clip video postat de Sindicatul politistilor Europol.

Ulterior femeia s-a urcat in masina si ar fi incercat sa plece, insa agentul de politie a oprit-o, scotandu-i cheia din contact, prin geamul masinii.

„Cum sa dau peste cineva, tampitule, ca nu sunt beata. Daca bei o bere, in Germania ai voie sa conduci”, a spus femeia la un moment dat catre politistul de langa masina.

„Dar, in Romania, nu”, i-a raspuns agentul. „Pai, vezi…”, a replicat femeia.

Culmea tupeului la aceasta doamna care a recunoscut ca a baut “o bere” pentru ca „daca bei o bere, in Germania ai voie sa conduci”. Probabil la fel s-a gandit si premierul Citu cand a condus beat, daca bei 7-8 beri poti sa te urci la volan”, a scris pe Facebook Sindicatul politistilor Europol

„Vizibil deranjata ca si-au permis sa o legitimeze, aceasta a inceput sa ii injure pe colegii nostri si sa le ceara sa o lase in pace, intrucat este o persoana a publica. Aceasta fusese oprita in trafic de colegii nostri dupa ce consumase alcool si se urcase la volan aseara in localitatea Lugoj din judetul Timis. Pentru ca a vrut sa se simta ca in Germania, femeia a ramas pieton acum, avand timp suficient sa se gandeasca la cate beri are voie sa consume”, a mai scris Sindicatul Europol. (V.E.)

Leave a Reply