TROLLING. Replici acide intre Sorin Grindeanu si Florin Citu! „Don’t drink and drive!” versus “Vacanta frumoasa pana in 2028”

Liderii PSD, Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu, publica sambata seara pe Facebook o fotografie in care apar la o terasa, la un pahar cu bere, iar mesajele care insotesc postarile sunt ironii la adresa lui Florin Citu in legatura cu problemele cu alcoolul pe care le-a avut in Statele Unite. In replica, premierul le doreste, tot la modul ironic, ca adversarii sai politici sa ramana in concediu la mare pana in 2028.


„Florin, noi suntem aici. Tu?!”, scrie Marcel Ciolacu, care precizeaza ca fotografia este facuta la Vama Veche, un alt „trolling” la adresa lui Florin Citu, care a promis ca va veni la un moment dat in aceasta vara la Vama Veche.

Alaturi de Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu, in fotografie apare primarul PSD din Limanu, comuna de care apartine Vama Veche, Daniel Georgescu, cel care spunea in urma cu cateva luni ca premierul nu este binevenit in localitatea sa.

Fotografia este postata cu hashtagul „#wewillrockyou”, de asemenea o aluzie ironica si cu dublu inteles la adresa premierului, un fan al muzicii rock. Expresia in limba engleza are insa intelesul de „te vom da jos”.

La randul sau, Sorin Grindeanu publica si el o fotografie asemanatoare, in care, in plus, este intors spre obiectivul camerei un meniu unde se vede scris cu litere mari cuvantul „Bar”. Mesajul postarii lui Sorin Grindeanu este in engleza si este insotit de un emoticon: „Don’t drink and drive!!!” (Nu conduceti daca ati consumat alcool! – n.r.). O aluzie faptul ca, in urma cu 20 de ani, premierul a fost amendat contraventional in Statele Unite ale Americii pentru conducere sub influenta alcoolului. Incident confirmat de acesta, care a subliniat ca a fost o greseala pentru care a platit foarte scump.

In replica la mesajele de la Vama Veche, Florin Citu le ureaza liderilor social-democrati Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu „Vacanta frumoasa pana in 2028. I got this (Ma ocup eu de asta)”, este mesajul postat de premier pe Facebook.  

Sa mai spunem ca nu este pentru prima data cand PSD foloseste retelele sociale pentru a-si ironiza pe adversarii politici. Si luna trecuta, in plin scandal legat de demisia directorului CFR, pe care o cerea Florin Citu, PSD a trollat postarea premierului: „Daca am trai intr-o Romanie #normala si #educata, si tu, Florin Citu, si Drula si seful CFR erati astazi acasa”, se spunea intr-un comentariu postat de pe contul oficial al PSD, replica la mesajul publicat de Florin Citu pe Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply