Sesiune de „Shopping cu Selly” in Iulius Town Timisoara! (P)

Cel mai cunoscut vlogger din Romania, membru in trupa 5GANG… ti-ai dat seama despre cine este vorba, nu? Exact, Selly vine in Iulius Town! Fii tu cel care merge impreuna cu Selly la o sesiune de shopping la brandurile din Iulius Mall! Intra pe pagina de Instagram Iulius si inscrie-te in concurs!


Pana pe 6 septembrie 2021, te poti inscrie in concursul lansat pe Instagramul Iulius Town, unde poti castiga o sesiune de „Shopping cu Selly”. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai follow si sa ne spui intr-un comentariu de ce ai vrea sa petreci o zi cu indragitul vlogger.

Selly va citi toate comentariile de la postare, iar pe 7 septembrie va alege castigatorul impreuna cu care va merge la shopping, unde ii va crea un outfit fabulos, in valoare de 2.000 de lei. Mai multe detalii despre concurs poti afla consultand regulamentul de pe site-ul Iulius Town.

Joi, 9 septembrie 2021, castigatorul va merge impreuna cu Selly in locatiile din Iulius Town, iar vloggerul va alege cel mai fresh outfit perfect de purtat in prima zi de scoala. Vino sa faci cunostinta cu Andrei Selaru si sa vezi care sunt magazinele sale preferate din Iulius Town!

Stay tuned, urmareste-ne pe Instagram si poti castiga o sesiune de shopping impreuna cu vlogger-ul tau preferat! (I.P.)

 

Leave a Reply