CheckArt Festival aduce magia in Iulius Town Timisoara: marionete gigant, statui vivante, mimi, bufoni regali si spectacol cu foc (P)

O traditie, un festival al artei si al frumosului, dar si un eveniment menit sa aduca zambetele pe chipurile timisorenilor – CheckArt Festival revine in acest sfarsit de saptamana la Iulius Town, iar teatrul, muzica, dansul si pictura se impletesc din nou in spectacole inedite. Vino impreuna cu familia sa vezi statuile vivante, personajele pe picioroange, mimii si bufonii, la Iulius Town!


Timp de secole, arta a adus impreuna oamenii, care s-au bucurat de momente pline de emotie. Astfel, CheckArt Festival ii asteapta pe timisoreni sambata si duminica, 4 – 5 septembrie 2021, in Iulius Town, unde toate formele artei „vor prinde viata”.

Magia incepe in Iulius Gardens, in cele doua zile, de la ora 17.00, cu o marioneta gigant, statui vivante, personaje fantastice, mimi si bufoni regali, dar si cu tineri care vor merge pe picioroange.

Tot de la ora 17, in parc veti putea urmari intregul proces de pictura al hainelor, care vor fi transformate in adevarate „tablouri” inedite. Cei mici sunt asteptati, de la ora 17.00, sa isi puna in valoare abilitatile artistice la atelierele de creatie.

CheckArt Festival aduce dansul, muzica si show-ul in Iulius Town Timisoara, pe  Scena Lake Plaza. De la ora 16.30 exersam cele mai noi miscari cu Happy Dance Studio, de la 17.00 atmosfera va fi intretinuta cu muzica live, instrumental si voce, iar de la 21.30 lasam adrenalina sa preia controlul, la spectacolul de jonglerii cu foc.

Zona Family Plaza va fi si ea animata, cei mici fiind asteptati de catre artistul Edgardo Gonzales, de la ora 18.00, iar de la ora 19.00 la spectacolul pentru copii „Cutia cu veselie”. Afla mai multe detalii despre CheckArt pe pagina de Facebook dedicata evenimentului!

Toate formele artei se intalnesc in acest weekend la Iulius Town, iar teatrul de papusi nu face exceptie. Duminica, 5 septembrie, de la ora 11.00, in Iulius Gardens, copiii vor afla povestea „Iedului cu trei capre”.

Vino impreuna cu familia in Iulius Town si bucurati-va de arta, sub toate formele ei! (I.P.)

 

Leave a Reply