Tractoare de peste 200.000 de euro, furate din curtea unei ferme din Timis. Hotii au actionat in timp ce proprietarul utilajelor dormea

Doua tractoare si un disc, in valoare de peste 200.000 de euro au fost furate, in noaptea dintre 2 si 3 septembrie, dintr-o ferma din satul Petroman, aflat la 30 de km de Timisoara.


Utilajele erau parcate intr-o curte aflata chiar in centrul satului, iar lovitura a fost data imediat dupa ce proprietarul s-a intors din camp, la miezul noptii, si s-a culcat.

Am venit pe la ora 24 cu tractorul si l-am parcat in ferma. Eu locuiesc chiar in centrul satului. Pe celalalt tractor il aveam in curte de mai devreme. Am facut dus, am mancat si m-am pus in pat. Am adormit. Dimineata cand m-am trezit, nu am mai gasit niciun tractor in curte.

Nu se poate sa intre cineva asa usor in curte, sa iti fure utilajele. Cred ca sunt profesionisti, fiindca se vede pe camerele de filmat de pe strazile din sat cum conduc tractoarele cu mare dexteritate. Se vede tot drumul cum pleaca cu ele”, a explicat Sebastian T., tanarul fermier pagubit.

Cazul a ajuns pe mana specialistilor de la Biroul de Investigatii Criminale Timis si a fost transmis si tuturor subunitatilor Inspectoratului de Politie Timis, dar si Inspectoratului Politiei de Frontiera, IPJ Arad si IPJ Caras Severin.

Momentan mi s-a spus sa astept si sa urmarim camerele, ce se mai observa pe ele. Politia a cercetat filmarile, are si niste piste. Speram sa rezolve cazul si sa imi recapat utilajele agricole”, spera fermierul pagubit. (I.P.)

Sursa: profitul agricol

Leave a Reply