Politist prins drogat la intrarea in serviciu! Verificarea efectivelor a fost efectuata de structura de control intern a politiei

Un agent de politie de la Sectia 20 din Bucuresti a fost prins sub influenta drogurilor la serviciu dupa o actiune de verificare a stucturii de control intern din Politia Capitalei. Informatia, venita initial din surse politienesti, a fost confirmata printr-un comunicat oficial al Politiei Capitalei.


“Structura de control intern a Politiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea in serviciu a politistilor, precum si o testare cu aparatul alcooltest si aparatul DrugTest.

Unul dintre politisti, agent in cadrul Sectiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substante psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu si s-a dispus declansarea unei verificari disciplinare”, se arata intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Incidentul s-a produs vineri, 3 septembrie, in urma unei verificari la intrarea in serviciu a politistilor, care a inclus testarea cu aparatul alcooltest si aparatul DrugTest.

Politistul care a iesit pozitiv la controlul antidrog  a fost retras din serviciu si este supus unei verificari disciplinare. El nu are acces la armament.

Astfel de controale sunt curente in sectiile de politie din Capitala. (V.E.)

 

Leave a Reply