„Back to school friends!” cu premii si outfit-uri stylish din Iulius Town Timisoara (P)

Pentru fiecare elev, prima zi de scoala este speciala, fie ca este vorba de cei care se aseaza prima data in banci, fie ca sunt deja obisnuiti cu emotiile inceputului de an. O tinuta noua, o pereche de adidasi cool, ghiozdanul perfect, rechizite sau gadget-uri de ultima generatie vor intari increderea si pozitivitatea.


La Iulius Town gasesti tot ce are nevoie elevul din familia ta pentru „Back to school friends!” si poti castiga premii pentru un an plin de aventuri.

Cool Kidz are you ready? Mai este putin si clopotelul anunta prima ora, unde cu siguranta emotiile date de revederea cu prietenii vor atinge cote maxime.

Noul an scolar incepe cu cele mai trendy outfit-uri, accesorii in tendinte, dar si cu cele mai swag rechizite. Iulius Town te pregateste sa fii „Back to school friends!”.

Pana pe 12 septembrie 2021, zilnic primii 100 de clienti, care fac cumparaturi de minimum 200 de lei, primesc jocuri educative sau vouchere la magazinele din Iulius Town. 

Vino cu bonurile la Centrul de Premiere, aflat la parterul Iulius Town, si esti cu un pas mai aproape de o prima zi de scoala perfecta. Premiile oferite de Iulius Town Timisoara te invita la noi sesiuni de shopping pentru ca voucherele pot fi folosite la Noriel si Happy Color, la Contakt pentru accesorii inspirationale, dar iti imbogatesc si cunostintele cu jocurile educative de la Varuna’s. Pentru mai multe detalii, poti consulta regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul Iulius Town.

Generatia Z este o sursa plina de inspiratie si o cascada inepuizabila de energie, care ii determina pe toti cei din jur sa tina pasul cu noile tendinte din orice domeniu. Incarca-te cu vibe-ul dat de gasca „The cool kidz” si lasa-te inspirat de videoclipul dedicat generatiei Z!

Brandurile din Iulius Town Timisoara propun noi colectii, unde influentele rock, urban street, dar si cele casual se armonizeaza in outfit-uri perfecte pentru prima zi de scoala.

A mai ramas destul de putin timp pana o sa fii din nou „Back to school friends!”, iar la Iulius Town gasesti tot ce ai nevoie sa transformi scoala intr-un loc al distractiei, al imaginatiei si al curiozitatii.

Leave a Reply