Best Tools, solutii inteligente in managementul deseurilor! “70% dintre deseurile din Romania sunt depozitate in gropile de gunoi, multe dintre ele ilegale, in timp ce media europeana este de 24%”

Infiintata in urma cu 15 ani, Best Tools a fost gandita ca o firma care pune accent pe calitate si pe relatia sa cu clientii, ceea ce i-a permis o dezvoltare constanta. Ea ofera servicii de productie, inovare si concepere de solutii inteligente.


Best Tools este o companie cu capital integral romanesc. Ea si-a inceput activitatea cu doua departamente: utilaje si echipamente industriale de curatenie, respectiv constructii, care distribuie masini de spalat si maturat pardoseli, aspiratoare industriale, utilaje de montat pavaje etc.

Treptat au fost create si alte departamente, precum cel destinat vanzarii si inchirierii de grupuri electrogene KOHLER – SDMO, iar, in prezent, compania detine unul dintre cele mai importante parcuri de grupuri electrogene destinate inchirierii din Romania.

Un alt departament este cel care se ocupa cu importul si distributia de maturatori stradale, utilaje de deszapezire sau multifunctionale. In ultimii ani, atentia a fost indreptata si catre managementul deseurilor.

„In prezent, in tara noastra, 70% dintre deseuri sunt depozitate in gropile de gunoi, multe dintre ele ilegale, in timp ce media europeana este de 24%. Pana in 2025, Romania ar trebui sa atinga o tinta de reciclare de 55%, pentru ca pana in 2035 cantitatea de deseuri municipale sa fie redusa la 10%. Compania noastra s-a focusat in ultimii ani catre oferirea de solutii inteligente in managementul deseurilor, dar si in dezvoltarea si comercializarea de statii de transfer al deseurilor, statii de sortare, statii de tratare mecano-biologica, platforme subterane de colectare a deseurilor etc”, explica Mihai Paraschiv, director de departament in cadrul companiei.

Echipa Best Tools, care cuprinde peste 50 de profesionisti, ofera servicii post-vanzare complete, acoperire nationala, prin cele 15 autolaboratoare si sucursale, echipamente de calitate si inovatoare, produse de lideri la nivel mondial.

„Punctul de plecare al fiecarei colaborari este reprezentat de consultanta premergatoare achizitiei, prin care dorim sa descoperim nevoile fiecarui client, pentru a putea prezenta un plan concret. Dupa livrarea produselor, asiguram suportul tehnic si instruirea personalului operator, dar si mentenanta cat si livrarea pieselor de schimb in cel mai scurt timp”, mai puncteaza Mihai  Paraschiv. (R.G.)

Leave a Reply