IREAL! Lucrari de reparatii pe A1 Deva – Nadlac, la nici 48 de ore dupa ce politistul Valer Kovacs a atras atentia asupra deteriorarii asfaltului si a riscurilor mortale pentru soferi

Semnalul de alarma tras de politistul Valer Kovacs, care a atras atentia ca lucrarile de mantuiala executate la autostrada A1 Deva – Nadlac pot duce la pierderea de vieti omenesti, a avut un efect de extrema urgenta la nivelul conducerii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


La nici 48 de ore de cand mesajul dur al politistului de la Brigada Autostrazi a fost prezentata de Impact Press, lucratorii CNAIR si-au facut aparitia pe autostrada, in zona cu probleme, si au inceput procesul de remediere a reparatiilor.

“07.09.2021 pe raza de competenta a BPA1 Nadlac – Deva se executa lucrari de reparatii cu mixtura asfaltica pe A1, intre km 550 si km 554 calea 1. Se circula pe banda 2, banda 1 si banda de urgenta sunt inchise. Lucrarile sunt executate de Cic Pecica incepand cu data de 07.09.2021 ora 09:00 pana la data de 08.09.2021 ora 16:00”, este anuntul CNAIR prin care soferii sunt instiintati ca trebuie sa reduce viteza pe A1, pe o portiune de 4 kilometri.

Acest feedback rapid din partea autoritatilor statului l-au lasat perplex pe Valer Kovacs, care spune ca, daca deciziile s-ar luar atat de rapid in toate domeniile, Romania ar fi mult mai departe.

“Asa ceva nu se poate! Este ireal pentru romani! Pana ma intorc la serviciu, dupa doua zile libere, voi fi onorat sa “tai panglica” pe asfalt nou la km 553 pe A1. Daca lucrurile s-ar misca atat de repede in Romania in orice domeniu, am fi departe.

Speram ca pe viitor sa se faca reparatii cu materiale de cea mai buna calitate, sa nu-l mai lasati pe “Dorel” sa prepare compozitia asfaltului. Trebuie sa intelegeti ca fiecare restrictie pe autostrada, in urma reparatiilor, poate duce la accidente grave cu pierderi de vieti omenesti. In 12 august 2021 s-au facut lucrari la asfalt si la inceputul lunii septembrie sa fie “valurile marii” pe autostrada, asa ceva nu se trebuie sa se mai intample niciodata.

Soseaua de mare viteza nu este a mea, nu este a dumneavoastra. Apartine tuturor platitorilor de taxe de rovinieta si impozite. Haideti sa evaluam putin si sa facem lucrurile bine de la inceput. Pentru un viitor mai bun in Romania”, a reactionat politistul pe viata Valer Kovacs pe Facebook, care a multumit Impact Press pentru mediatizarea mesajului sau ultimativ in directia Ministerului Transporturilor. (I.P.)

Leave a Reply