PE SURSE! Tractoarele de peste 200.000 de euro furate din curtea unei ferme din Timis au fost gasite. VEZI locul unde au fost ascunse de hoti

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis s-au mobilizat exemplar si, in doar patru zile, au reusit sa dea de urma tractoarelor in valoare de peste 200.000 de euro, care, in noaptea de 2 spre 3 septembrie, au fost furate din curtea unei ferme din satul Petroman.


Proprietarul utilajelelor a reclamat furtul in dimineata zilei de 3 septembrie, anuntand ca hotii au actionat imediat dupa miezul noptii, intrucat el venise de la camp, cu unul dintre tractatoare, in jurul orei 24 si s-a culcat.

Politistii au urmarit camerele de supraveghere montate pe strazile sau la locuintele private din localitatile din jur, au beneficiat si de informatii confidentiale, iar tractatoarele au fost gasite inainte de a fi valorificate sau transportate in afara tarii.

Potrivit unor surse judiciare, locul unde au fost descoperite utilajele a fost padurea din Cheveresul Mare, intr-o zona greu accesibila. De remarcat ca intre Petroman si Cheveresu Mare este o distanta de 64 de kilometri, pe care hotii au parcurs-o la volanul tractoarelor.

Anuntul privind furtul acestor utilaje se pare ca i-a alertat pe hoti, care au incercat sa scape de “prada” inainte de a fi prinsi. In continuare se fac cercetari pentru identificarea si prinderea infractorilor care au dat lovitura la Petroman. (V.E.)

Leave a Reply