CULISE. Un fost judecator de la Curtea de Apel Timisoara strabate lumea in lung si in lat, oferind fanilor privelisti demne de Discovery

Pensionata din functia de judecator la Curtea de Apel Timisoara printr-un decret semnat, in mai 2011, de fostul presedinte Traian Basescu, Carmina Orza pare sa se fi transformat, in ultimii ani, intr-un autentic turist de profesie.


In timp ce o parte dintre fostii sai colegi au acuzat boli grave dobandite in activitatea de magistrat, unii decedand la putin timp de la iesirea din sistem, Carmina Orza continua sa strabata lumea in lung si in lat, cu o vigoare aproape adolescentina, oferindu-le prietenilor de pe Facebook fotografii exotice, demne de Discovery, din toate colturile mapamondului.

De la caprele care se delecteaza cu fructe de argan, in Maroc, pana la popasul de la poalele Marelui Zid Chinezesc, toate secventele turistice sunt apreciate cu zeci si sute de like-uri pe pagina de socializare.

Recunoscuta pentru modul profesionist si obiectiv in care a impartit dreptatea in dosarele civile pe care le-a solutionat de-a lungul carierei, Carmina Orza a ales sa-si traiasca senectutea la fel de discret si impacata cu sine, ca si in perioada anilor petrecuti in magistratura.

In aceste conditii, ramanem conectati la reteaua de socializare a Carminei Orza, pentru a descoperi lumea prin ochii jucausi ai fostului judecator de la Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply