Sindicalistii din Primaria Timisoara, ofertati cu sejururi la Mamaia, in apartamentele cumparate de Sindicatul PMT cu aproape 1 milion de euro

Liderul Sindicatului Liber al Angajatilor (SLA) din Primaria Municipiului Timisoara, Tibeiu Negrei, le-a trimis membrilor de sindicat o oferta de nerefuzat pentru un sejur de sapte zile, in septembrie 2021, in apartamentele pe care sindicatul le-a achizitionat, in acest an, in statiunea Mamaia. Investitia este de aproape 1 milion de euro, bani pe care sindicatul intentioneaza sa-i recupereze din inchirierea apartamentelor catre sindicalisti.


Primele cinci apartamente, cumparate de Sindicatul PMT, in 29 ianuarie 2021, se afla in cladirea Sunny Lake Apartments, de pe Bulevardul Mamaia Nord. Urmatoarele cinci au fost contractate pe 15 aprilie, in aceeasi cladire. Din cele achizitionate in aprilie, sindicatul a intrat in posesia doar a unuia, restul de patru urmand sa fie preluate efectiv pe data de 7 martie 2022.

Listate la un pret de 98.000 de euro, apartamente se afla partea lacului Siutghiol, la doar 250 de metri de plaja si ofera sindicalistilor din Primaria Timisoara posibilitatea de a ajunge in cateva minute la cele mai cautate plaje si locatii din Mamaia Nord. ”Oferta sejur 2021 Statiunea Mamaia Nord – apartamente achizitionate de Sindicatul PMT – Sunny Lake Apartments. Stimati colegi,

Va informam ca pe langa cele cinci apartamente achizitionate in 29 ianuarie 2021 de Sindicatul PMT, in Statiunea Mamaia Nord, Loc. Navodari, Bd. Mamaia Nord nr. 48, etajul 4, ap. 16, 17, 18, 19 si 20 (cladirea Sunny Lake Apartments), s-au mai achizitionat / contractat in data de 15 aprilie 2021 alte cinci apartamente la etajul 5 al aceleiasi cladiri, fiindu-ne transmis dreptul de proprietate asupra acestor apartamente, anume ap. 23 – apartamentul cu 1 camera (cu pretul achitat, preluat de catre sindicat in data de 15 aprilie 2021), iar ap. 21, 22, 24 si 25 – apartamentele cu 2 camere (cu restul de pret care se va achita pana la data de 07 martie 2022, iar preluarea posesiei de catre sindicat se va face la data de 07 martie 2022).

Va transmitem in atasament OFERTA COMPLETA sejur 2021 a acestor apartamente care este adresata urmatoarelor categorii de membrii de sindicat: membrii Sindicat PMT (inclusiv colaboratorii sindicatului si membrii de sindicat pensionati); membrii FNSA si CNS Cartel Alfa; membrii altii decit FNSA si CNS Cartel Alfa.

Va rugam sa faceti cunoscuta oferta colegilor din sindicat, prin afisare la sediul institutiei”, se precizeaza in comunicare.

De asemenea, persoanele care vor transmite atasat cererii de rezervare si formularul 230 (prin care redirectioneaza o parte din impozitul pe venit catre sindicat) vor avea prioritate la rezervarea sejururilor solicitate sindicatului.

Preturile pentru membrii de sindicat incep de la 1.500 de lei pentru un sejur de 7 zile in luna august si de la 1.000 de lei in septembrie, in functie de apartamentul ales. De remarcat este faptul ca locuri libere mai sunt doar dupa data de 6 septembrie. Preturile sunt mult mai mici decat cele cu care se inchiriaza alte apartamente din cladirea Sunny Lake Apartments, care pornesc de la 2.000 de lei pentru un sejur de 4 zile. (Mara Ion)

Leave a Reply