IPJ Timis recruteaza politisti din sursa externa! Concurs pentru ocuparea a 14 functii de ajutor sef de post, doar candidati apolitici si fara tatuaje la vedere

Inspectoratul de Politie al Judetului Timis isi completeaza efectivele din mers, in conditiile in care, in ultima vreme, se confrunta cu o avalansa de cereri de pensionare din partea agentilor si ofiterilor care prefera sa stea la pescuit sau sa colinde lumea, decat sa mai prinda hoti si criminali. Astfel, s-au scos la concurs nu mai putin de 14 functii de ajutor sef de post, specialitatea ordine publica, vacantate in ultimele luni.


Este vorba despre posturile de politie din Bogda, Ghiroda, Masloc, Pischia, Becicherecu Mic, Giulvaz, Criciova, Gavojdia, Manastiur, Tomesti, Saravale (2 functii), Lenauheim si Tormac.

Potrivit anuntului postat pe pagina de internet a IPJ Timis, inscrierile se pot face in perioada 13 – 24 septembrie, exclusiv online, la adresa sursaexterna@tm.politiaromana.ro.

Pentru a fi eligibili, candidatii trebuie sa aiba cel putin studii medii, absolvite cu diploma de bacalaureat, sa fie apolitici, sa nu aiba antecedente penale, sa nu fi fost destituiti dintr-o functie publica, din motive disciplinare, in ultimii 7 ani, sa nu aiba tatuaje ori alte elemente ornamentale care nu se pot acoperi cu tinuta de vara, sa detina permis de conducere categoria B.

Candidatii vor sustine doua probe, de evaluare a performantelor fizice si un test scris, de tip grila, care va avea loc in 23.10.2021, iar pentru a fi declarati admisi, va fi necesar sa obtina minimum nota 7.

Repartizarea pe functii se va face in ordinea descrescatoare a mediilor. In situatia in care mai multi candidati au aceeasi nota finala la proba scrisa, va fi declarat „admis”, candidatul care a obtinut nota mai mare la proba de evaluare a performantei fizice. (G.I.)

2 thoughts on “IPJ Timis recruteaza politisti din sursa externa! Concurs pentru ocuparea a 14 functii de ajutor sef de post, doar candidati apolitici si fara tatuaje la vedere

  1. Candidatii trebuie sa indeplineasca profilul moral si intelectual al eminentelor Draguta si Iacobescu. Escrocii stiu de ce.

  2. Idiotii astia mai sunt in sistem ? Petecel ce zice ? Putini oameni restul popor ! A spus la un spritz G. Dinica .

Leave a Reply