Iulius Town Timisoara – cel mai mare proiect de regenerare urbana, 2 ani de experiente spectaculoase si cel mai mare picnic din oras (P)

Cel mai mare ansamblu mixed-use de regenerare urbana din vestul tarii marcheaza, in acest weekend, doi ani de la inaugurare. Proiectul s-a remarcat prin faptul ca integreaza functiuni multiple, generand valoare prin imbinarea spatiilor de birouri premium cu zone de retail si petrecere a timpului liber. Pentru a aniversa alaturi de comunitate, de joi, 16 septembrie 2021, timisorenii sunt invitati la Picnic in My Town, unde vor avea parte de concerte, mancare delicioasa, premii si multe surprize.


Iulius Town Timisoara aniverseaza doi ani de la inaugurare, doi ani transpusi in oportunitati economice si sociale pentru oras. Singurul ansamblul mixt din vestul tarii, o investitie in valoare de 442 de milioane de euro a companiilor IULIUS & Atterbury Europe, a pus Timisoara pe harta proiectelor recunoscute international pentru conceptele mixed-use integrate.

Astfel ca, anul acesta, Iulius Town a fost desemnat „5 Star Winner Best Mixed Use Development Romania” in cadrul The European Property Awards, cea mai prestigioasa competitie din regiune.

Inima comunitatii si centrul de business regional

Iulius Gardens continua sa fie principala atractie, oaza de natura in care comunitatea se aduna, unde au loc experiente urbane inedite si unde relaxarea si voia buna sunt cuvintele de ordine. Cei 55.000 mp de spatiu verde formeaza un „amfiteatru natural”, care a gazduit pana acum sute de evenimente si care in pandemie a fost scena artistilor si locul in care au „evadat” timisorenii la cinema, teatru, spectacole de arta stradala, festivaluri educative, concerte sau au putut admira Gaia, instalatia spectaculoasa de lumina a artistului britanic Luke Jerram.

Investitia a avut un impact important asupra calitatii vietii timisorenilor, inclusiv prin crearea celor peste 8.000 de locuri de munca in ansamblu. Peste 5.000 dintre angajati dezvolta tehnnologii inovative in cele trei cladiri de birouri premium United Business Center (UBC) –  componenta office a proiectului, dezvoltate si operate in acord cu principiile internationale pentru cladiri verzi.

Aici s-a dezvoltat si principalul pol de business al regiunii, care reuneste peste 30 de companii multinationale, in domenii precum IT&C, cercetare, bancar, avocatura, automotive si multe altele. UBC continua traiectoria ascendenta si in ceea ce priveste noile parteneriate, fapt care se traduce in noi oportunitati pentru talentele locale.

Polul de entertainment al Timisoarei

Iulius Town este definit prin entuziasm, diversitate si modernitate si in cei doi ani de la inaugurare a devenit principalul loc de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Astfel, pe langa experientele de shopping de care se bucura timisorenii prin intermediul celor 450 de branduri si care se actualizeaza constant cu nume asteptate in regiune, s-a lansat in premiera in afara Capitalei cel mai nou si atractiv concept din cinematografia mondiala.

Piesa de rezistenta a multiplexului Cinema City din Iulius Town o reprezinta cele 3 sali VIP, un concept avangardist, care imbina experientele gourmet cu spectacolul cinematografic.

Totodata, serviciilor si facilitatilor diverse oferite de un proiect mixt li se adauga un centru ultramodern de conferinte si evenimente, Iulius Congress Hall, un loc unic pentru evenimente de business si pentru cele private, cel mai mare centru de fitness din Romania, al World Class, prima gradinita cu predare in limba engleza si curriculum britanic, dar si scoala primara, Wendy Kids, si cea mai diversificata oferta de cafenele si restaurante intr-un singur loc.

Cel mai mare picnic din oras

Cei doi ani de la inaugurarea Iulius Town, vor fi marcati prin intermediul celui mai mare picnic din oras – Picnic in My Town – un fusion cu muzica live, atmosfera de festival si preparate pe masura. Grimus, Vama si Byron vor sustine in Iulius Gardens concerte live, iar DJ-ii vor intretine atmosfera cu track-uri noi si ritmuri electrizante. Costel Bojog va sustine cel mai nou spectacol de stand-up al sau si va avea grija ca zambetele sa fie prezente pe chipurile tuturor.

Mix-urile sunt prezente si la Street Food Timisoara, tot in cadrul Picnic in My Town, cu preparate specifice bucatariilor internationale, iar Chef FOA se va intalni cu gurmanzii. Copiii au si ei parte de activitati distractive, de la teatru de papusi, pana la spectacole de jonglerii cu foc. Programul complet poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Vino sa sarbatorim impreuna 2 ani de Iulius Town la Picnic in My Town! (I.P.)

Leave a Reply