Doi ani de Iulius Town Timisoara, sarbatoriti in acest weekend: Byron, Vama si Grimus, Street FOOD, show de stand-up by Costel si alte surprize (P)

Se anunta o aniversare la care esti invitat si de la care nu trebuie sa lipsesti. Weekend-ul acesta sarbatorim doi ani de la inaugurarea Iulius Town si ne reintâlnim la Picnic in My Town. Te asteapta patru zile magice, unde te vei bucura de muzica live, cantata de trupele tale favorite, Street FOOD, momente pline de umor, intâlniri cu Chef Foa si multe alte surprize.


In cadrul special din Iulius Gardens, Picnic in My Town incepe joi, 16 septembrie 2021. Startul se da cu Street FOOD, care vine cu editia Yummy & Yay, ce propune o varietate impresionanta de arome si experiente, menite sa ii bucure pe gurmanzi, iar Chef Foa va oferi sfaturi si va impartasi secrete culinare.

Pentru amintiri unice de la aniversarea Iulius Town, care sa iti surprinda zambetul si cele mai tari miscari de dans din toate unghiurile, treci pe la Photo Booth-ul 360 din Iulius Gardens. Iar daca vii la Centrul de Premiere din Iulius Mall, la cumparaturi de minim 200 lei, poti castiga unul dintre cele 1.500 de premii aniversare.

Aniversarea Iulius Town continua vineri cu trupa Byron care va deschide seria concertelor live Picnic in my Town. Pe acordurile line ale flautului cu cele ale rock-ului alternativ, artistii ne vor duce cu „Cu capul in nori”, de la ora 20,30.

Sambata, Vama vine sa ne spuna povestea “Copilului care alearga catre mare” si vor aduce in parcul Iulius Town atmosfera incredibila de la ora 20,30. In ultima seara, pe scena va urca trupa GRIMUS, alaturi de care vom fredona, tot de la ora 20,30, piese precum „Priveste-ma”, „Fregate” sau „In Your eyes”.

Daca muzica techno este pe primul loc in playlist-ul tau, atunci te asteptam sa descoperi ultimele mixuri ale DJ-ilor prezenti in Iulius Gardens. Joi, 16 septembrie, Dj Sniper va combina beat-urile house, de la ora 18, vineri, Gabriel Todasca preia platanele de la ora 17, iar IST aduce atmosfera de club incepand cu ora 18. Duminica, de la ora 17, DJ Alli da startul, iar de la 20, in boxe se vor auzi track-urile lui Victor Stan.

In acest weekend, la Iulius Town rasul este invitatul special, iar comediantul Costel Bojog va avea grija ca zambetele sa fie prezente pe chipurile tuturor celor care vin la Picnic in My Town.

Duminica, 19 septembrie 2021, pe terasa foodcourt, Costel o sa sustina un show special de stand-up, de la ora 20. Accesul este permis in limita locurilor disponibile, pentru persoanele cu varsta minima de 18 ani, pe baza unui bon de cumparaturi in valoare de minimum 20 lei din foodcourt din 19 septembrie.

Pe toata perioada Picnic in My Town, copiii vor fi rasfatati cu diverse activitati distractive: teatru de papusi, ateliere de gatit si intâlniri cu personaje magice. De vineri pana duminica, de la ora 20, atat cei mici, cat si cei mari sunt asteptati sa se bucure de un spectacol special, unde vor vedea cum focul se imbina cu dansul.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie.

Descopera intreg programul Picnic in My Town, pe site-ul Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply