Agresorii notarului Vio Panduru, audiati la Judecatoria Timisoara! Cei doi batausi risca pana la 2 ani si jumatate de inchisoare

Agresorii notarului timisorean Viorel Panduru, cei care, in ianuarie 2021, au navalit in biroul sau, din zona Pietei Unirii, si l-au luat la bataie, au fost trimisi in judecata sub acuzatia de ultraj judiciar. Este vorba despre Raceanu Ionut Denis si Taceanu Catalin Aurel, care au fost citati la prima infatisare din acest dosar (10047/325/2021), care a avut loc, ieri, la Judecatoria Timisoara.


Fara a zabovi mult asupra imprejurarilor in care au fost comise faptele, mai cu seama ca acestea sunt descrise in rechizitoriu, judecatoarea Laura Tomici a decis sa amane cauza pentru termenul din 13 octombrie, cand vor fi audiati primii martori.

Printre acestia, si partea vatamata Cercel Mihaela Adriana, secretara notarului Viorel Panduru, care a vazut tot ce s-a intamplat, fiind chiar amenintata de indivizii violenti care, in 18 ianuarie, au comis atacul la biroul notarial.

„M-am trezit cu ei in birou. Erau vreo cinci sau sase. Erau nemultumiti de onorariile de la niste promisiuni de vanzare-cumparare. Au inceput sa ma loveasca, sa ma ameninte ca ma omoara, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din fata, de mai multe ori. Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat si stampila, iar unul dintre ei a dus-o inapoi”, a declarat Vio Panduru, la vremea respectiva, pentru presa locala.

In cazul in care vor fi gasiti vinovati, agresorii notarului risca pana la 2 ani de inchisoare, la care se adauga un spor de o treime din pedeapsa. (G.I.)

Leave a Reply