COMUNICAT. Spectatorii nevaccinati care au achizitionat bilete la spectacolele Teatrului National din Timisoara vor primi banii inapoi

Teatru National din Timisoara a emis un comunicat de presa in care anunta publicul spectator ca, din cauza restrictiilor impuse de CJSU Timis, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a trecut de 3 persoane la mia de locuitori, spectatorii nevaccinati nu vor mai fi primiti in salile de spectacol, astfel ca vor putea returna biletele si recuoera banii.


Iata comunicatul TNT:

“Deoarece rata de incidenta a imbolnavirii cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, in conformitate cu reglementarile prevazute prin art. 4 al H.G. 990/ 17.09.2021, anuntam spectatorii care si-au achizitionat bilete la spectacolele Teatrului National din Timisoara ca participarea la spectacolele Teatrului National este reglementata de urmatoarele situatii, si anume:

  • vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2 si peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

  • rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;

  • rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

  • perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu se afla in niciuna dintre aceste situatii si au achizitionat bilete la spectacolele Teatrului National, din pacate, vor putea returna locurile la Agentia de bilete „Marasesti”, pentru a recupera contravaloarea acestora.

Totodata, precizam ca, in baza aceleiasi hotarari, numarul de locuri in salile de spectacol este limitat la 50% din capacitate.

In aceste conditii, cu speranta ca indicele de infestare cu coronavirus va scadea cat mai curand sub 3 la mia de locuitori, Teatrul National din Timisoara continua sa joace in salile de spectacol, cu respectarea tuturor masurilor de preventie care au facut ca, de la inceputul pandemiei pana in prezent, Nationalul timisorean sa ramana un spatiu sigur.” (I.P.)

Leave a Reply