Solar de cannabis! Un dealer de droguri de risc, “cules” de procurorii DIICOT, alaturi de 130 kg de masa verde halucinogena

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus, in 21.09.2021, retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui inculpat, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.


In cauza s-a retinut faptul ca inculpatul a infiintat, pe raza judetului Satu Mare, o cultura de cannabis, drogurile ce urmau a fi obtinute fiind destinate comercializarii.

La data de 21.09.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o perchezitie domiciliara, in urma careia a fost identificata cultura de cannabis, formata din 22 de plante (130 de kilograme de masa verde), infiintata intr-un solar de legume.

In cursul zilei de astazi, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestarea preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Postului de Politie Mediesu Aurit si al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare. (V.E.)

Leave a Reply