Fostul primar al Timisoarei ii indeamna pe delegatii la Congresul PNL sa-l voteze pe Ludovic Orban. “Un adevarat liberal nu-si lasa personalitatea strivita de oameni care n-au nimic in ei din spiritul liberal”

Mai sunt cateva zile pana la alegerile interne din PNL, motiv pentru fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu, care a condus filiala liberala din Timis, sa iasa la rampa cu un sfat sincer pentru delegatii la congresul care poate rupe partidul in doua. Care, si asa, potrivit sondajelor, s-ar afla la un alarmant procent de 17% in optiunile de vot ale romanilor.


In opinia sa, Ludovic Orban ofera garantii ca PNL va ramane un partid liberal-conservator, fata de Florin Citu, care si-ar fi pus colaboratorii din teritoriu sa-i ameninte pe membrii de partid pentru a vota cum se cere de la Cotroceni.

Iata mesajul lui Nicolae Robu adresat delegatilor din Timis la Congresul PNL:

“Cumpaniti bine cum votati, stimati colegi liberali!

Refuzati umilinta de a va devoala votul! Un adevarat liberal nu-si lasa personalitatea strivita de oameni care n-au nimic in ei din spiritul liberal!

Daca credeti in Florin Citu, votati Florin Citu, dar numai daca acesta va este crezul, nu de frica de micii la suflet sefi, care profereaza amenintari, pt cazul ca nu faceti cum va cer ei!

Daca credeti in Ludovic Orban, votati Ludovic Orban, iarasi, daca si numai daca acesta va este crezul!

Eu va indemn sa votati Ludovic Orban! Si asta pt ca tin – cum stiu ca majoritatea dintre dv tineti – ca PNL sa ramana un partid liberal-conservator, atasat deopotriva valorilor iluministe, valorilor crestine si valorilor patriotice si dintre cei doi candidati, doar Ludovic Orban ofera garantii in acest sens!”.

Reamintim ca purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a informat, vineri, ca, in dezbaterile interne, peste 2.000 de delegaţi la Congresul partidului din 25 septembrie, din 20 de filiale, au votat motiunea cu care presedintele liberalilor, Ludovic Orban, candideaza pentru un nou mandat. (Mara Ion)

Leave a Reply