VIDEO Santierele abandonate ale Timisoarei! O lucrare la reteaua de termoficare bate pasul pe loc de 6 luni, blocand o strada intreaga

Printre santierele abandonate ale Timisoarei, de care tot aminteste fostul primar Nicolae Robu, in disputa sa virtuala cu germanul Dominic Fritz, se afla si o lucrare la reteaua de termoficare, care a devenit un adevarat pericol pentru pietoni si autovehicule.


Semnalizata precar, groapa de cativa metri aflata la intersectia strazii Traian Vuia cu bulevardul Liviu Rebreanu ar putea fi intabulata, deja, de administratia locala si trecuta in patrimoniul public.

De aproape sase luni, de cand o echipa de muncitori a decopertat asfaltul si a executat o prima interventie la teava de agent termic, lucrarea a fost abandonata.

“Am sunat personal la Primarie, la Colterm, dar nimeni nu reactioneaza. De cateva zile au aparut doi muncitori, care nu stiu pentru cine lucreaza, spunand ca sunt inchiriati, care se plang ca nu si-au mai primit salariile de peste doua luni.

Ca vin putine materiale, ca nu au front de lucru. Oricum, e o lucare prea mare pentru a fi finalizata de doi muncitori, semn ca au fost trimisi doar pentru a se simula activitatea de santier”, ne-a transmis un riveran, revoltat de modul pasiv in care autoritatile orasului trateaza o lucrare care a blocat o strada intreaga si pune in pericol siguranta pietonilor si a soferilor.

Poate, apropierea sezonului friguros va determina conducerea orasului sa ia in serios reclamatiile venite de la populatie si sa inchida macar o parte dintre santierele abandonate ale Timisoarei.

“Pe vremea lui Robu avem gropi de bun-simt, acum, pe vremea lui Fritz, avem adevarate cratere cu apa pe unele strazi ale orasului”, mai spune, mucalit, timisoreanul care s-a trezit cu casa in zona de santier. (Mara Ion)

Leave a Reply