Manelistul Sorinel Pustiu, selfie de milioane cu presedintele Klaus Iohannis! “Ii ceream parerea despre noua melodie”, explica artistul

Manelistul Sorinel Pustiu se lauda pe Facebook cu cateva fotografii de senzatie, in care se afla in compania presedintelui Klaus Iohannis, ambii aflati in vizita in Statele Unite ale Americii.


”La ziua lui tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie “Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer”, iar el mi-a raspuns cu un zambet… voi ce spune-ti de ideea melodiei???”, a scris manelistul intr-o postare.

Pe un alt cont de Facebook, Sorinel Pustiu a postat o alta poza cu presedintele Iohannis.

Seful statului conduce, de marti pana joi, delegatia Romaniei la cea de-a 76-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, care se desfasoara la New York.

De cealalta parte, Sorinel Pustiu, Sorin Ene Marius, pe numele adevarat, se afla in Statele Unite pentru a sarbatori ziua de nastere a tatalui sau: ”La ziua lui taticul nostru, pt noi este cel mai frumos cadou, si multumim Bunului Dumnezeu Amin!”, dupa cum scrie intr-o alta postare pe Facebook.

Contactat de G4Media, impresarul artistului sustine ca nu stie in ce context au fost facute pozele cu presedintele Iohannis. ”Stiu ca este in Statele Unite, se intoarce duminica. A mers pentru a sarbatori acolo ziua de nastere a tatalui sau”, ne-a spus acesta. (I.P.)

Sursa: G4Media

Leave a Reply