DEMOLATORUL. Primarul unei comune de la marginea Timisoarei, avertisment la adresa mafiei imobiliare. “Nu va apucati de construit daca nu aveti acte!”

Horia Bugarin, primarul comunei Dumbravita, i-a avertizat pe dezvoltatorii imobiliari sa nu mai ridice vile si blocuri fara acte, cu speranta ca vor reusi sa le autorizeze ulterior, pentru ca risca demolarea constructiilor. De altfel, pentru a fi cat mai credibil, primarul USR-ist al celei mai bogate comune din Romania posteaza pe Facebook doua fotografii chiar din timpul demolarii unei constructii.


“Nu va apucati de construit fara a avea acte, nu construiti mai mare sau mai inalt sau oricum altfel decat prevede autorizatia.

Daca punerea in legalitate va presupune demolare atunci asta sa va intampla. Si au inceput primele demolari. In mandatul meu va fi toleranta zero la incalcarea legii”, este avertismentul lansat de Horia Bugarin.

Astfel, in timp ce la Dumbravita se anunta zile negre pentru mafia imobiliara, intr-o alta comuna de langa Timisoara se construieste chiar cu “binecuvantarea” primarului. Dezvaluirea apare intr-un comentariu, la mesajul ferm al lui Bugarin.

“La Mosnitaa Noua, tov. Burgmaister si tov. Ghilezan apara mafia clerica. Ei dau autorizatii de constrire si modernizare dupa 3 ani de la edificare pentru a acoperii matrapazlacurile proprietarului inspectorului de zona si a sotiei lui care, ce coincidenta, este chiar dirigintele de santier. Felicitari echipei de “profesionisti” la care legea este lege, dar se aplica prostilor, iar prietenarii si pilele clerice se descurca”, este comentariul in care se anunta continuarea dezvaluirilor. (Mara Ion)

Leave a Reply