Liderul PSD Timis, atac devastator la administratia Fritz, la un an de mandat. „Timisoara si-a luat o mare teapa cu acesti aventurieri infantili”

Liderul PSD Timis, deputatul Alfred Simons, a lansat un atac dur la adresa lui Dominic Fritz, la un an de la preluarea mandatului de primar al Timisoarei. In opinia politicianului social-democrat, timisorenii si-au luat o mare teapa prin votarea si instalarea cetateanului german in fruntea Primariei Timisoara, in conditiile in care principala preocupare a edilului este „sa scumpeasca tot in Timisoara: taxele si impozitele locale, gigacaloria, parcarile, transportul in comun, serviciile de salubritate”.


Iata mesajul postat de Alfred Simonis pe pagina sa de socializare:

Administratia Fritz – o teapa uriasa luata de timisoreni

A trecut deja un an de cand Dominic Fritz castiga detasat alegerile pentru functia de primar al Timisoarei si asteptam un bilant, asa cum se obisnuieste peste tot in tarile civilizate – inclusiv in Germania. Dominic Fritz a ales sala taca, probabil pentru a nu se expune intr-o zona in care realizarile sale administrative sunt …ZERO.

Cat despre distanta dintre promisiunile candidatului Fritz si prestatia primarului Fritz cred ca nu are rost sa vorbim, pentru ca este simtita de fiecare timisorean. Timisoara si-a luat o mare teapa cu acesti aventurieri infantili

Digitalizarea completa a serviciilor primariei; debirocratizarea si profesionalizarea functionarilor publici; o primarie de sticla; un oras mai nepoluat si mai putin aglomerat; eficientizarea societatilor din subordine – sunt cateva din minciunile uriase cu care candidatul USR-PLUS a manipulat alegerile locale din Timisoara de acum un an.

Ce ne-a oferit in schimb administratia Fritz in acest prim an de mandat? Cozile la ghiseele primariei sunt la fel de mari; noua organigrama a fost suspendata de instanta, iar reprezentantii “noii” clase politice promovati pe pile in functii sunt diletanti si paraleli cu administratia; orasul este murdar, aglomerat si haotic; societatile din subordinea primariei sunt tot mai prost conduse. La iarna exista riscul real ca zeci de mii de timisoreni sa ramana fara apa calda si caldura, in conditiile in care Colterm nu are pe stoc niciun gram de carbune, pretul la gaz s-a dublat, iar in conturile blocate de creditori ale firmei sufla vantul.

Nu s-au cumparat nici pana acum certificatele verzi pentru 2021, nu s-a platit amenda uriasa de 21 de milioane de euro si nu s-a pus niciun leu deoparte pentru certificatele care trebuie achizitionate la inceputul anului viitor.

Actuala administratie nu are nicio jena in a anunta ca doreste sa scumpeasca tot in Timisoara: taxele si impozitele locale, gigacaloria, parcarile, transportul in comun, serviciile de salubritate.

Cinismul si superioritatea cu care domnul Fritz ii trateaza pe care l-au votat si si-au pus sperantele in el arata ca Timisoara si-a luat o mare teapa cu acesti aventurieri infantili si incompetenti care nu au condus in viata lor nimic.” (M.I.)

Leave a Reply